maanantai 23. syyskuuta 2019

Uusi aika vol. 2

Kohta kaksi kuukautta olen ollut myös pienen poikavauvan äiti. Jo niin isoksi kasvanut tyttömme muuttui isosiskoksi, meistä tuli neljä henkinen perhe <3

Loppuraskaus oli todella rankka, suorastaan kamala, mutta nyt se on jo unohtunut. Poika syntyi todella hyväkuntoisena rv 35+4, vaikka sektio tehtiinkin kiirehtien päivystyksen kautta, koska poika lakkasi liikkumasta vatsassani. Sektiosta toipuminen meni yhdessä hujauksessa.

Elämä on hyvää ja mitään enempää en voisi toivoa. Blogin jatkosta en osaa vielä sanoa, tällä hetkellä tämä tuntuu turhalta, siellä enää ei ole aihetta kirjoittamiseen lapsettomuuden saralta.

PS. Jos joku joskus kehottaa teitä yrittämään toista lasta mahdollisimman pienellä ikäerolla, koska "samalla se toinen siinä menee", älkää uskoko. Ei se mene :D Kiitän joka päivä mielessäni lapsettomuuttani siitä, että lapsillemme tuli yli 3 vuotta ikäeroa.

1 kommentti:

  1. Onnea pienestä pojasta! <3 Jotain hyvää näissä lapsettomuuskuvioissakin saattaa olla, ei ainakaan vahingossa tule saatua lapsia liian pienellä ikäerolla ;)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️