perjantai 27. marraskuuta 2015

Rv 13+0 raskaus ja seksi

Oma tyhmyys ärsyttää. Tai ei, se raivostuttaa. Eilen harrastettiin seksiä miehen kanssa pitkästä aikaa. Myönnän, että ollaan pysytty kaukana toisistamme, koska seksin jälkeinen verenvuoto pelottaa. Oikeastaan rv 6:n verenvuoto sai meidät niin pois tolaltamme, että sen jälkeen seksi ei ole käynyt mielessäkään. No mutta, nt-ultran jälkeen kuitenkin päätettiin rauhallisin mielin koittaa seksiä. Ja nyt jälkeenpäin se ketuttaa, koska heti seksin jälkeen huomasin veristä vuotoa. Tai oikeastaan verensekaista vuotoa. Mieleni oli niin paha tämän insidenssin jälkeen. Vielä tänään eli seuraavanakin päivänä on tullut rusehtavaa hentoa vuotoa.

Paniikissa kaivoin heti dopplerin esiin kuunnellakseni kultanupun jyskytystä. Siellä hän edelleen jyskytti. Maailman kaunein ääni <3 Sykkeestä huolimatta mieleni on ollut pari päivää maassa. En voi ymmärtää omaa tyhmyyttäni, ikään kuin pilasin nyt vallan ultran aikaansaaman helpotuksen. Ultran jälkeen olimme niin onnellisia, nyt mielen perukoilla pyörii sama huoli kuin ennen ultraa. 

Vaikka tiedän kyllä, että seksillä ei keskenmenoa voi saada aikaiseksi, ei tällainen ylimääräisen stressin aiheuttaminen kovin järkevää ole. Tästä lähtien pysyn visusti erossa miehestäni.

Ps. Ainiin jos joku ihmettelee pomppausta raskausviikoissa, nt-ultrassa ne muuttuivat siis rv 12+3 -> 12+5 eli kahdella päivällä eteenpäin. En taaskaan valita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️