keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Rv 9+3

Pikaheipat kiireisen arjen keskeltä. Ja paino on nyt todella sanalla kiireinen; en ole ehtinyt edes soittaa neuvolaan. Täälä siis porskutellaan samalla tavalla kuin viime kirjoituksen aikaan. Tavoitteenani on kuitenkin ehtiä soittaa neuvolaan tämän viikon aikana, koska tarvitsen neuvoa ensi viikolla koittaviin 10. raskausviikon verikokeisiin. 

Oireista sen verran, että ne loistavat edelleen poissaolollaan. Tai no, rintoja on alkanut tänään aristaa taas enemmän. Mutta pahoinvointia, väsymystä.. niitä ei ole mailla halmeilla. Mitä lisäultraan tulee, se on luultavasti ensi viikolla edessä. Joku varmuus tähän touhuun pitää saada. Nt-ultraakin jouduin siirtämään töiden vuoksi, mikä tarkoittaa sen koittavan vasta 25.11. eli rv 12. Sinne on kuollettavan pitkä aika. 

2 kommenttia:

  1. Olin kans rv 9 ultrassa koska ei ollu mitään oireita mikä aiheutti hirveetä paniikkia ja aiheuttaa edelleen :) Mutta sillon oli kaikki kunnossa ja siellä möllötti hyvin vauvaa muistuttava pallero ja liikettäkin näkyi jo :) eli suosittelen ultraa vaikka rahanmenoa onkin mutta saa mielenrauhan ja nyt siellä näyttää jo niin eriltä kun esim 2 viikkoa sitten niin kokemuksenakin ihana <3 itsellä kamalat keskenmenon pelot ollut alusta lähtien... T. Jessica rv 9+5

    VastaaPoista
  2. Mulla on samana päivänä ultra! Hyvän onnen päivä ;)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️