lauantai 31. lokakuuta 2015

Rv 8+6

Kulunut viikko on ollut mieltä jäytävä. Päivä päivältä olen huomannut aina vaan selkeämmin kaikkien vähäistenkin oireideni kadonneen. Ei enää etomista, ei vilunväreitä, rinnat ei arista kuin ihan inan. Oloni on siis täysin normaali. 

Tänään olen aamusta asti ollut todella itkuherkkä. Olen varma, että kohdussa ei ole kaikki hyvin. Normaalista elämästä en pysty nauttimaan, pelko on niin lamaannuttava. Joku sisälläni vaan sanoo, että kaikki ei oo enää hyvin. 

Koitan ehtiä soittaa neuvolaan maanantaina ja kysyä apua. En jaksa kantaa tätä pelkoa enää hetkeäkään.  

4 kommenttia:

 1. On ihan normaalia että oireet alkaa vähentyä tuossa vaiheessa. Mutta oman mielenrauhan takia suosittelen ylimääräistä ultraa. Jos ei neuvolassa saa niin se on yksityisellä aika pieni hinta siitä että saa edes vähäksi aikaa taas rauhallisemman olon. Itse kävin aluksi ultrassa viikon pari välein. Ei siinä mitään järkeä sinänsä ollut mutta en olisi pärjännyt muutenkaan. Dopplerin ostin vk 14 ja se on kyllä ollut hyvä hankinta ja säästänyt hermoja..

  VastaaPoista
 2. Voi ei! :/ Oireiden väheneminen tai kokonaan häviäminen on kaksiteräinen miekka... Muistan itse oireiden vähetessä juurikin viikoilla 7-8 kaikkien sanoneen että se on normaalia tuossa vaiheessa että oireet jo vähenevät, mutta minusta ei siltä tuntunut. Meillä se merkkasi keskenmenoa mutta tiedän ihan yhtä monta jolla se ei ole merkinnyt yhtään mitään vaan kaikki on ollut kunnossa. Alkuraskaus on kamalaa kun koko ajan pelottaa mutta jospa siellä olisi kaikki hyvin! Mielenrauhaultraa suosittelen kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki on hyvin. <3 Ehkä oman mielenrauhan vuoksi kannattaa mennä tarvittaessa vaikka yksityiselle ultraan. Koitahan jaksella!
  - Mari

  VastaaPoista
 4. Heiii, mikä on tilanne täällä? Kävitkö tarkistuttamassa ultrassa? - Tiia

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️