torstai 1. lokakuuta 2015

Oireettomuus ja paljastuksia

Yksi asia (muiden joukossa :D) mietityttää niin paljon, että meinaa pää seota. Tää mun oireettomuus. Jotenkin tänään oli taas niin oireeton olo aamusta asti, että koko työpäivän mietin kuumeisesti, että onkohan tää nyt tässä. Kuinka paljon toivoisin oireita! Lapsettomat taitaa olla melkolailla ainoita, jotka oikein odottaa oireita? :D Tietäis ainakin, että edes on raskaana tai että raskaus jatkuu.

Toisaalta ymmärrän kyllä, ettei kaikki saa oireita ollenkaan, eikä varsinkaan näin aikaisessa vaiheessa. Ja koitan lohduttaa itseeni sillä, että enhän oo saanut oireita oikein ikinä mistään lääkkeestäkään. Niinkuin aiemmin kirjoitin, en oo hormoneille herkkä ihminen. Joten miks hormonit aiheuttais nyt oireita, kun ei ne ennenkään oo mitään tehnyt? Laiha lohtu tai, ainakin se lohduttaa edes inan välillä.

Ainoa oire, joka on ja pysyy, on vilunväreet. Niitä on tullut joka päivä ja koko ajan. Välillä on niin tavattoman kylmä, että hampaat kalisee yhteen. Muutenkin iho jotenkin hohkaa lämpöä koko ajan. Myös ristiselkä on ollut melkeinpä koko kierron ajan kipeä, mutta niinhän se on melkein aina muutenkin.

Huominen jännittää paljon. Niin paljon, että tälläkin hetkellä ahdistuspallero myllää mahassani. Kaikki on varmaan onnellisia, kun verikokeen tulos tulee huomenna, eikä tarvi lukee tätä mun ulinaa? :D Joo, itsekin oon. Kuvitelmissani huomisesta tulee taas tähän astisen elämäni onnellisin päivä, toivottavasti haaveet käy toteen <3 Samalla ajattelin soitella myös neuvolaan, koska sairauteni vuoksi joudun tarkempaan syyniin. Niin hei, paljastus tulee tässä: sairastan 1 tyypin diabetesta. En ole tietoisesti jättänyt tätä kertomatta, vaikka toki se on vaikuttanut tähän yritysprosessiin jonkin verran. Nyt sen "paljastan", koska diabetes on myös syy, miksi soitan neuvolaan heti. Sieltä he siirtävät meidät myös Naikkarille äitiyspolille, jossa joudumme ravaamaan varmaan enemmän kuin töissä, mutta se on ihan ok :) Odotukseenkin diabetes tulee vaikuttamaan paljon, ja postauksissakin tulee varmasti jatkossa paljon diabeteksesta ja odotusajasta.

Nyt vaan enää toivotaan, että huomenna tulee hyviä uutisia <3

6 kommenttia:

 1. Oon viikolla 31 ja edelleen odottelen niitä oireita! Haha. Toki tässä nyt enää voi erehtyä, mutta mitään perinteisiä oireita ei ole missään vaiheessa ollut. Alkuun se hämäsi itseäkin mutta jälkeenpäin olen toki ollut kiitollinen että pääsin nin vähällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! :D Ei oireettomuus sitten olekaan mikään huono merkki. Ehkä loppusuoralla osaakin arvostaa oireettomuutta enemmän :D Paljon tsemppiä loppuraskauteesi <3

   Poista
 2. Joillakin ei ole yhtään mitään oireita... Eli ei se tarkoita etteikö kaikki olisi hyvin :) Diabetes voi joskus mutkistaa asioita, mutta raskaushan sujuu yleensä oikein hyvin :) Varsinkin kun se on näin hyvin suunniteltu ;) Onnea huomiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei vaan osaa oikein vielä iloita tästä oireettomuudetsa :D Tätä diabeetikon raskautta on suunniteltu kyllä niin pitkään ja hartaasti, ettei tosikaan :D Kiitos Keksi <3

   Poista
 3. Oireeton raskaus, ah, mikä unelma! Vaihdetaan vuorokaudeksi? tarjoan turvotuksen, väsymyksen, flunssan ja ympärivuorokautisen pahoinvoinnin, ja hei kirsikkana kakun päällä: oksentelun joka aamu.

  Jokohan sieltä kohta saisi tuloksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deal!! Oon varmaan sairas, kun raskaus kaikilla lisähärpäkkeilä kelpaisi oikein hyvin :D Tosin vastaus olisi varmaan eri ton vuorokauden jälkeen.. :D

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️