sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Rv 7+6

Rv 7:n viimeistä päivää viedään. Viikonloppuun on mahtunu paljon, liian paljon, vauvafiilistelyä miehen kanssa. Heti fiilistelyn jälkeen iskee valtava morkkis ja paniikki - eihän vielä saa fiilistellä, tässä eletään kriittisiä aikoja! Miehestä näen ihan uuden puolen jokainen päivä. Hän pitää kättään vatsallani ja unelmoi tulevaisuudesta, mitä kaikkea tehdään ja kuinka paljon hän odottaa yhteisiä hetkiä perheemme kanssa. Tuota miestä, onnellista miestä, voisin katsella ikuisesti <3

Tänään täytetään miehen kanssa neuvolaan esitietolomakkeet illan ratoksi. En tiedä miksi, mutta niin paljon kuin neuvolakäyntiä odotan, se myös ahdistaa. Ehkä joku oman elämän ja tuntojen avaaminen vieraan ihmisen kanssa ei ole sitä ominta itseäni. 

Päiväni kohokohta on aina joka aamu avata Odotukseni -applikaatio puhelimesta ja ihastella lisääntyviä raskausviikkoja. Kuinka rakastankaan jokaista päivää, kun saan olla raskaana <3 Vaikka tiedän, että diabetekseni vuoksi lapsi tulisi syntymään aikaisemmin, mutta voisiko olla täydellisempää laskettua aikaa kuin 6.6.2016? <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️