perjantai 9. lokakuuta 2015

Valehtelija

Viikonloppu koitti sitten viimeinkin, eilen vielä ajattelin kuolevani raskaan työviikon vuoksi :D Pakattiin töiden jälkeen kimpsut ja kampsut ja suunnattiin auton keula kohti sukulointia. Tiesin, että tiedossa olisi pienimuotoiset juhlat ja juhlat tarkoittaa alkoholia. Klups.

Olen kuitenkin tässä vuosien saatossa muotoutunut varsinaiseksi sniikkailijaksi; jo punktiossa munasoluja jouduttiin kasvattelemaan ympäri Suomea ja piikkejä sai olla tunkemassa vatsanahkaan mitä kummallisimmissa tilanteissa. Onnekseni hämärtyvät illat olivat puolellani ja feikkijuominen oli lasten leikkiä.

Vaikka kaikki meni hyvin, tunnen itseni valehtelijaksi. Jokainen tulevaisuuteen suuntaava kysymys piti kiertää ja kaartaa. Suoraa vastausta ei voinut antaa mihinkään kysymykseen. Ja koska taustamme tässä asiassa on mitä on, mielummin valehtelen kuin kerron totuuden ja vastaan mahdollisesti seurauksista. Valehtelu tapahtui kuitenkin suupielet ja sydän hymyillen. Miehen kanssa vaihdettiin monet pienet salaiset hymyt. Mitäköhän mestarivalehtelijoita meistä vielä kehkeytyy kuukausien saatossa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️