tiistai 6. lokakuuta 2015

Soitto Naikkarille

Yritän hoitaa näitä kaikkia raskauteen liittyviä hommia pikkuhiljaa, ettei tuu mitään alkushokkia :D Tänään siis soittelin Naikkarille aikeenani perua mun ja miehen yhteinen ivf-suunnittelukäynti. Aika olisi ollut -kröhm- ensi viikolla :D On se kummallista. Jos ei oltais tehty päätöstä mennä yksityiselle, nyt olis se puoli vuotta mennyt, NYT VASTA! Lueskelin puhelinlinjalla odottaessani ohjeita ivf-hoitoon tulevalle. Hymy nousi huulille, been there, done that. Onneks se on jo ohi! Suunnittelukäynti, sumutukset, pistokset blaa blaa blaa. Koskakohan oltais päästy ensimmäiseen siirtoon? Selkeesti ens vuoden puolella. Rauhan aalto hyökyi ylitseni. Respektit kaikille, jotka jaksaa odottaa ton puoli vuotta!

Niin siis soitin Naikkarin hormonipoliklinikan numeroon ja ääni kertoi mun olevan 5. jonossa. Viides!! Eka hermojenmenetys oli _näin_ lähellä. No, 10 minuutin päästä pääsin puhumaan asiani, ja ajattelin homman olevan sillä selvä. No, ystävällinen hoitsu kertoi, että laittaa nyt tiedot tonne hoitajille, että he sieltä soittelevat mulle vielä tänään. MITÄ? MIKSI? No eipä asiat tietenkään niin helposti tulleet hoidetuksi, jäin siis odotteleen uutta soittoo iltapäivälle. Koko aamupäivän sätkyilin puhelin kädessä, että koska sieltä soitetaan. Puoli 2 sain soiton. Hoitaja onnitteli lämpimästi, ja kysyi, että onhan meillä aika varhaisultraan. Aikamme oli nyt peruttu, kaikki ok, jätimme hyvästit. Samalla jätin henkilökohtaiset hyvästit Naikkarin hormonipolille, toivottavasti ikuisiksi ajoiksi. T'ää oli nyt tietyn aikakauden loppu. Kävi tässä tai tulevissa raskauksissa miten tahansa, jo Fertinovassa majaileva alkioprikaatimme estää Naikkarille pääsyn. Naikkarille meillä on kuitenkin asiaa, mutta eri polille. Kuumeisesti odotan, koska tulee kutsu Äitiyspolille verensokerisyyniin. 

Oon saanut nyt uuden, ihan selkeen raskausoireen. Alkuraskaudessa verensokerit laskee kuulemma reilusti, eli insuliinitasoja pitäis laskee samaa tahtia. No, HUOMATTU ON! :D Huh, tuntuu että oon koko ajan vapisemassa jossain nurkassa, ja koko ajan saa olla syömässä jotain, ettei tuuperru. Ensimmäinen oire, jota en vaan voi kuvitella, check!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️