tiistai 20. lokakuuta 2015

Tukilääkityksestä

Laittelin maanantaina ultran jälkeen sähköpostia klinikalle, koska soittoaika oli jo ohi ja tukilääkityksen jatko- ja lopetusohjeet unohtuivat puheenaiheista täysin. Tänään sainkin ne sähköpostilla, ja näyttäisi siltä, että enää tää viikko menee vanhalla tutulla kaavalla, eli sekä Lugeja että Progynovaa 3/pvä. Siitä eteenpäin käy näin:

RV                 Lugesteron                       Progynova
8                    200mg x 3                        2mg x 2          
9                    200mg x 2                        2mg x 1              
10                  200mg x 2                        -
11                  200mg x 1                        -
12                  -                                       -

Vaikka Luget aiemmin saivat pientä raivoa aikaiseksi, nyt niiden lopettaminen pelottaa :D En ole lainkaan valmis siihen, pelkään raskauden päättyvän, kun tukilääkitys loppuu. Oon suorastaan riippuvainen niistä :D Onneks lopettaminen tapahtuu tollai pikkuhiljaa molempien kohdalla, ei tuu sitten kropalle eikä mielelle liian suurta muutosta yhtäkkiä.

Oireita on tällä hetkellä painon tunne alavatsalla, ummetus (ou jee!) rintojen pistely ja tuikkiminen ja etominen syömisen jälkeen. Enpä odottanut pahoinvoinnin sijoittuvan siihen, kun on jo saanut syötyä :D Monesti tekee paljon kaikenlaista mieli, mutta kun yhden lusikallisen saa syötyä, meinaakin kaikki tulla jo ylös.. Muutenkin himot kohdistuvat mulla kaikkeen suolaseen, kasviksiin ja hedelmiin. Toivottavasti tällä dieetillä ei ainakaan paino pääse nousemaan :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️