maanantai 12. lokakuuta 2015

Rv 6+0

Tänään pyörähti uusi raskausviikko käyntiin. Samalla on viikko aikaa varhaisultraan. Kuinka hullua.. Ja kuinka paljon varhaisultra jännittääkään! Välillä on niin vaikee uskoa olevansa raskaana, melko oireetontahan tää elämä edelleen on.. Melkoisia kauhuskenaarioita oon pyöritellyt päässäni varhaisultraa koskien, kuinka paljon pelkäänkään, että kyseessä on tuulimuna. Mieskään ei jaksa enää kuunnella näitä pelkojani. Nyt vaan koitan selvitä sinne viikon päähän. Voi sitä onnen määrää, kun näin tulevan työviikon olevan täynnä ja raskas. Ei siis lainkaan aikaa miettiä ja maalailla kauhukuvia!          

Samalla huomaan, kuinka paljon oon vieraantunut hoidoista. Vaikka kyseessä on periaatteessa pari hoidotonta viikkoa takana, pelkkä niiden ajatteleminen saa taas niskavillat pystyyn. Mitä jos hoitoihin joudutaan vielä takaisin.. Miten ihmeessä sitä taas jaksaisi? Kaikki on kyllä vielä mahdollista, onhan nää raskausviikot vielä naurettavan pienet.

Oirerintamalla on sellaisia uutisia, että pahoinvointia on todella harvoin. Pahoinvointi on muuttunut enemmänkin siihen, että tietyt hajut tuntuvat nenään todella voimakkailta ja ne alkavat kuvottaa nopeasti. Eilen esim. tupakka ja suihkutettava deodorantti saivat pahoinvoinnin aikaiseksi. Vältetään siis jatkossa näitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️