torstai 3. joulukuuta 2015

Rv 13+6

Tän raskausviikon viimeistä päivää viedään. Tänne on rantautunut flunssa ja törkeä kurkkukipu, joka ajoi hakeen tänään saikkua. Sitä napsahtikin koko loppuviikoksi. Hoitajan kanssa tuli juteltua myös raskausajasta ja siitä, kuinka luonnonoikku olen tän oireettomuuteni kanssa :D Jouduin vielä antamaan nielunäytteen angiinaepäilyn ja kurkkukivun vuoksi :/

Vauvaa tulee kuunneltua tosi usein dopplerilla. Ihmeellistä, miten syke löytyi alussa häpyluun alta, nyt pieni pumputus tulee heti korviin, kun dopplerin laskee alavatsalle. Kaveri taitaa kasvaa hurjaa vauhtia <3 Haaveiltiin miehen kanssa siitä, että pääsisi taas näkemään Hänet. Nyt raskaudessa on taas sellainen tasainen vaihe menossa, kun mitään ultraa tms ei ole tämän vuoden puolella tulossa, eikä mahakaan vielä näy. Häpyluun yläpuolella huomaamme kyllä miehen kanssa pienen suloisen kummun <3 Kuinka paljon odotankaan, että maha alkaa kasvaa! Se onkin ensimmäinen merkki, josta tiedän mahassani kasvavan ihmisen :) 

Välillä pitää katsoa jääkaapin ovessa olevaa ultrakuvaa, jotta tajuaa olevansa raskaana. Elämäni onnellisinta aikaa <3 Edes joulu ei tänä vuonna ahdista, melkeinpä odotan sitä. 
2 kommenttia:

Ilahtuisin kommentistasi ❤️