keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Rv 24+5

25. raskausviikon viimeiset päivät jo menossa, voi pyhä sylvi! Viime päivinä oon jo kokenut pientä paniikkia siitä, että mikään ei ole vielä valmiina. En ole uskaltanut edelleenkään ostaa juurikaan vaatteita, enkä mitään muutakaan suurempaa. Kohta pitäisi alkaa toimia vauhdilla. Rattaat, hoitopöytä... öö? :D Totta puhuakseni, en edes tiedä, mitä tärkeitä hankintoja pitäisi tehdä. Tuntuu, että ollaan miehen kanssa ihan pihalla. Tuskin ollaan ainoat esikoisen odottajat? :D Onneksi lähipiirissä on lapsellisia tuttuja, joilta kysyä apua. Vinkatkaa toki tekin paremmin tietävät esim. rattaiden valintaa helpottavaa/tarpeellista tietoa! Mikä on hyvä merkki ja malli?

Pienen potkut voi nähdä jo mahalla. Aina kun hän päättää jysäyttää potkun mahaani, voi vatsapeitteiden nähdä värähtävän <3 Vauva alkaa olla jo melkoisen voimakas tapaus, potkut on todella napakoita ja voimakkaita. Välillä sitä yllättää itsensä tuijottamasta värähtelevää vatsaansa hymy suupielillä <3 Toki samalla panikoin mietin, kuinka tomera tyttönen sieltä onkaan tulossa, jos potkut ovat nyt jo tällaisia :') Töissä saa pelätä asiakkaiden läsnäollessa voimakasta potkua, niiden aikana silmät tuppaavat levähtää lautasen kokoisiksi :D

Ensi viikolla päästään taas ihailemaan pikkuisen touhuja ultraan. En malta odottaa, voi kun saisimme nähdä hänen kasvoistaan sivuprofiilin tällä kertaa.. Rakenneultran lääkäri oli niin tiukan oloinen tyyppi, että hän tasan tarkkaan tutki ne tarpeelliset ruumiinosat, eikä edes yrittänyt saada pienestä hyvää kuvaa. No, tärkeintä että kaikki on hyvin, I know :)

2 kommenttia:

  1. Suurimman osan tavaroista voi ostaa sitä mukaan, kun tarvitsette vauvan syntymän jälkeen. Ei siis kiirettä :) Itse koen tärkeäksi, että ennen synnäriltä lähtöä on hankittu turvakaukalo tai vaunut sekä vaatetus kotimatkaa varten (riippuen kulkeeko autolla, julkisilla vai kävellen). Kotona olisi hyvä odottaa ainakin muutama vaihtovaatekerta, paketillinen pieniä vaippoja sekä puhdistustarpeita (vanulappuja ja vanupuikkoja) vauvalle. Varuiksi ottaisin kaappiin myös yhden Ainu MAM Anti-Colic -tuttipullon ja pari tetraa korviketta, ihan vaan siltä varalta, ettei imetys kertakaikkiaan lähde käyntiin ekana iltana ja uuvut täysin :)

    Ihanaa, että olet päässyt nautiskelemaan liikkeistä! Todella ainutkertaista (vaikkakin lopussa välillä vähän ärsyttävää) <3

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️