perjantai 5. helmikuuta 2016

Rv 23+0

Eilen oli kolmannen neuvolan vuoro. Eipä siellä mitään uutta tapahtunut; painoa, verenpainetta ja hemoglobiinia. Lisäksi otettiin ensimmäinen sf-mitta, joka oli 19cm. Tämä meni kuulemma just eikä melkein keskikäyrillä ;) Sydänääniä päästiin kuuntelemaan, vaikka vauvalla olikin juuri sillä hetkellä pieni jumppatuokio menossa <3 Tietyt kuulemamme äänet olivat kuulemma vauvan viuhtomista käsillään :') Kyllä siinä meinasi mammalta päästä itku!

Pikkuinen potkii ja myllertää mahassa, ja tunnen liikkeitä jokainen päivä <3 Mies ei ole vielä päässyt tuntemaan ihania pienia muksahduksia. Harmiteltuani asiaa neuvolassa, terkkari lohdutti kertomalla, että vauva yleensä rauhoittuu, kun mahalle tulee vieras käsi. Hän kuulemma erottaa, koska kyseessä on äidin käsi ja koska isän käsi. Aww, nyt ei enää haittaa, ettei mies liikkeitä vielä tunnekaan :) 

Perhevalmennuksesta oli lyhyesti puhetta, mutta jouduin heti alkuun kertomaan, että näihin osallistuminen on meille mahdotonta miehen töiden vuoksi. Saimme myös sen tärkeimmäin: raskaustodistuksen äitiyspakkauksen hakemista varten. Eilen illalla laitoimme sen vetämään, nyt vaan  koitetaan odotella sen saapumista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️