torstai 26. maaliskuuta 2015

Herkistyminen ja hermostuminen

Kävin tänään muissa asioissa sairaanhoitajan juttusilla, hän näki tiedoistani kertomukset lapsettomuushoidoista. Enpä ole aikoihin yhtä empaattista hoitajaa nähnyt. Hän eli todella surussa ja ahdistuksessa mukana ja samalla yritti myös luoda toivoa ja tsempata.

Käynnistä jäi todella hyvä mieli, vaikka asiasta puhuminen nosti tunteet pintaan. Kotiin päästyäni lueskelin uutisia ja silmiin pomppasi uutinen:  Jannika B paljastaa Me Naisissa: ”Raskaus onnistui heti, kun sille annettiin mahdollisuus”. Perkele. Ensinnäkin pahin pyrkyripariskunta mitä tiedän + täysin kuuntelukelvoton musiikki. Sitten mennään laukomaan tällästä. Ymmärrän sen, että raskaudesta voi iloita, mutta tuollaista kommenttia en oo ennen kuullu moukkamaisimmankaan ihmisen suusta. Kiitos ja anteeksi. 

Ps. Ei ole vuoto vieläkään alkanut.

2 kommenttia:

  1. Sama uutinen pomppasi silmiin myös. . Jotenkin juuri tuo lause "Raskaus onnistui heti, kun sille annettiin mahdollisuus" otti niin koville. Me ollaan yritetty saada lapsi ja me ollaan yritetty tehdä lapsi, en tiedä mitä vaihtoehtoja on enää jäljellä. Mutta koita jaksaa, välillä näitä huonompia päiviä vaan on , ei mahda mitään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! :) itseäni ärsytti paljon se, MITEN tuo "uutinen" ilmaistiin. Kaikilla se ei todellakaan ole niin helppoa :( jaksamisia myös teille!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️