torstai 28. toukokuuta 2015

Lääkekatto

Olen toipunut eilisestä raha-ahdistuksesta ja tajusin, että huomenna koittaa jopa jotain hienoa: lääkekatto tulee täyteen. Se on kyllä yksi pieni, tai oikeastaan melko suurikin, valonsäde tähän paskakasaan. Kyllä mieltä lämmitti, kun tämäkin mutrusuu sai pitkästä aikaa aihetta hymyyn.

Huomenna olisi siis tarkoitus hakea Gonal-f:ää ja Orgalutrania. Jälkimmäinen onkin minulle aivan uusi lääke, mutta eiköhän senkin pistäminen rutiinilla mene. Taidamme saada jopa huomisista lääkeostoksista Kelalta rahaa takaisin. Gonal-f:ää pistän siis kp 2 alkaen 150 yksikköä/pvä. Onko muiden annokset olleet tätä suuruusluokkaa vai suuntaan tai toiseen? Olen vielä melko ymmälläni tästä ivf-hoidosta. Hymyilytti toissapäivänä läkkeitä lähiapteekkiin tilatessani, että yllätyksekseni niitä oli siellä. Edellisiin insseihin Gonal-f tarvitsi aina tilata lähiapteekkiini oikeassa koossa. Ehkä lapsettomia on sittenkin enemmän, mitä kuvittelen.

Huomenna laitan siis Visan vinkumaan apteekissa viimeistä kertaa tänä vuonna. Juhlan paikka.


2 kommenttia:

 1. Mulla oli kans ihan eka icsi tolla annoksella gonalia. Viime kerralla nostettiin 225 kun haluttiin enemmän alkioita pakkaseen mutta siitä tulikin sit hyperstimulaatio.

  Lääkekaton täyttyminen on kyllä juhlan paikka ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, aika isolla kädellä sulla nostettiinkin annosta! :O Nyt on todella juhlat ja lääkkeet katossa :D

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️