perjantai 22. toukokuuta 2015

Matelua

Eilinen blogin kirjoittaminen laukaisi minussa jotain. Jotain, mikä ei ehkä ole niin positiivista. Ahdistuksen. Ahdistaa ja masentaa. Olen ollut tänään todella kärttyinen ja mieskin on saanut osansa siitä. Otsassani näkyy pari uurretta siitä, että kulmani ovat olleet tänään melkoisessa kurtussa. Iltaa kohden onneksi alkaa jo vähän helpottaa. Tämä ahdistus nousi selvästi taas siitä, että tajusin olevani niin todella epätoivoisen säälittävän surullisen (epä)todellisen lapseton.

Aika tuntuu matelevan. Viimeisen viikon aikana luulin, että aika menee nopeasti. Tänään olen tajunnut, että aika ei ole mennyt lainkaan eteenpäin. Vieläkin poljen samassa kuopassa, emme vieläkään pääse aloittamaan ivf:ää. Tiedän sen koittavan mahdollisesti jo ensi viikolla, mutta en jaksa odottaa enää yhtään vitun päivää. Kuulin vähän aika sitten lauseen "onhan teillä vielä aikaa". Karvani nousivat pystyyn. On, mutta onko mielenterveyttä?

2 kommenttia:

  1. Hmm. . Itselläkin ollut jotenkin tosi huono fiilis nyt yrittämisen suhteen. Koko elämä tuntuu olevan paikoillaan tämän asian takia. En tiedä mitä tekisin , kaikkiin tuleviin päätöksiin vaikuttaa se tulenko raskaaksi vai en, mutta kun ei voi tietää! Alkaisi edes kunnolla kesä , jos sitä saisi muuta ajateltavaa välillä . Vaikea kenenkään kanssa edes puhua näistä kun ei kukaan tunnu ymmärtävän minkälaista tässä lapsettomuushelvetissä on elää , ja miten kukaan voisikaan ymmärtää kun ei sitä meinaa itsekään ymmärtää. Mites sulla , tietääkö läheiset vai onko salaisuus ? Tsemppiä sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi <3 Olen niin samoilla linjoilla kanssasi, tää epävarmuus aivan KAIKESTA lapsettomuuden suhteen tekee hulluks. Mitä tuohon kysymykseesi tulee, se on asia, johon en uskalla tarttua. Tuhannesti mieleni tekee kirjoittaa siitä, kuka lapsettomuudestamme tietää ja miten siihen suhtaudutaan mutta.. En ole vielä kyennyt siihen, se on niin raskas aihe :( Mutta nyt kysyttyäsi asiaa, aion rohkaistua ja kirjoittaa siitä ensi viikolla. Mutta vastaukset lyhyesti: yksi läheinen tietää, mutta asiasta ei uskalla puhua. Olen siis yksin lapsettomuuteni kanssa. Tästä aiheesta siis lisää myöhemmin :D Voimia ja halauksia! <3

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️