maanantai 15. kesäkuuta 2015

Elossa

Ilmoittelen vain pikisesti olevani yhä elossa aamuisesta punktiosta huolimatta. Teen punktiosta oman postauksen, kun vointini paranee ja samalla vastaan myös kommentteihinne :) tällä hetkellä voin melko huonosti, olen oksentanut pari kertaa ja alavatsa on arka. Tämän hetken iskulause on: Never again. Uhosin pää pytyssä miehelleni olevani mielummin lapseton ikuisesti kuin käyväni tuon uudelleen läpi :D no, katsotaan mietteet parin päivän päästä..

Punktion saldo oli seuraava: rakkuloita imuteltiin vasemmalta puolelta 25 ja oikealta 20. Munasoluja yhteensä huikeat 30 kappaletta, 15/munasarja. Tämä selittää myös huonoa oloani :D toki on varmasti katoakin tiedossa, huomenna saan soitella klinikalle ja kysyä mahdollisia alkioita.

Tämä pahoinvointi löi vähän ällikällä, onko muilla kokemuksia oksentelusta ja pyörryttämisestä punktion jälkeen? Muuten olo on kuitenkin niin hyvä, että ei ainakaan vielä hyperiltä kuulostais..


6 kommenttia:

 1. Mulla tuli kans toisen punktion jälkeen järkyttävät kivut, aina kun yritin liikkua meinasin oksentaa ja pyörtyä. Mies joutui nostamaan minut sängystä kun piti vessaan päästä. Jouduin myös kovan hartiapistoksen takia istuen nukkumaan ekan yön. Seuraava päivä olikin jo parempi. Meillä vain 8 munasolua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onpas sulla on ollut kamala tuo ensimmäinen yö punktion jälkeen! :S Onneksi et joutunut kauempaa kärsimään :) Kiitos <3

   Poista
 2. Mulla alkoi punktiosta muutaman päivän päästä oksentelu mut sillon hyperi olikin jo sen verran päällä, että jouduin sairaalaan.

  VastaaPoista
 3. Melkoinen saalis munasoluja! Toivottavasti moni hedelmöittyy. :) Ja voi kurja tuota pahoinvointia, tsemppiä! Saitko sairaslomaa? Olen käsittänyt, että punktion jälkeen saisi sairaslomaa kahdeksi päiväksi automaattisesti. Toivottavasti ei tarttisi tosiaan toista kertaa punktioon mennä.. :)
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :) Joo sairaslomaa sain juurikin tuon kaksi päivää aluksi, mutta pyysin lisää eli olen koko loppuviikonkin saikulla :) Onneks nyt näyttää siltä, ettei tarvi hetkeen lähtee punktiorumbaan uudelleen!

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️