torstai 18. kesäkuuta 2015

Hyperi

Ja niinhän siinä sitten kävi, että klinikalla ultrassa lääkäri näki selvän hyperstimulaation. Munasarjat 8-10cm:n kokoiset ja munasarjojen takana nestettä. Olin kuulemma kalpea ja turvonnut. Tuoresiirtoa ei siis päästä tekemään. Lääkäri päätti samalla imaista nesteen pois alavatsasta ja sitä riittikin.. Yli litra sitä neulan kautta imettiin :o nyt ollaan miehen kanssa makoiltu täällä pari tuntia tiputuksessa.

Sanoin jo eilen miehelleni, että en masennu lainkaan vaikka siirtoon ei päästäisikään. Samaa mieltä olen edelleen. Olen suorastaan onnellinen! Oon niin huonossa kunnossa, että haluan toipua kunnolla ennen alkionsiirtoo. Välikierto menee niin nappiin klinikan kesäloman kanssa, elokuussa päästään siirtelemään pakkasukkoja <3

Niin ja mitä meijän alkioille kuului... Huippua; ainoastaan yksi pieni oli nuukahtanut! Pakkasessa on siis 18 pientä huurrenenää meitä odottamassa. Tieto herkistää kovasti, en voi kuvitella, että meidän tuleva vauva saattaa olla tuolla muutaman metrin päässä :')

12 kommenttia:

 1. Hyvä kun on reserviä. Ei toivonmukaan tarvitse lähteä enää koskaan alusta.

  Minä tirautin melkein liikutuksen itkua, kun ajelimme mökkireissulla aina sairaalan ohi ja ajattelin, että tuolla meidän jälkikasvu mahdollisesti "uinuu" pakastimessa. :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa itkua itse tuhersin, varsinkin sillon kun lähdettiin klinikalta kotiin :') Mieluusti olisin ne kaikki ottanut jo kotiin :D

   Poista
 2. Harmi ettei siirtoon päästy, mutta varmasti olisi hyperin oireet tulleet hurjan pahoiksi jos raskaus olisi alkanut. Ja kun alkioita on noin hyvälaatuisia ja paljon niin varmasti niistä se lapsi tulee ja useampikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyperi olis varmasti äitynyt tosi pahaks, jos siirto oltais tehty.. eli ei voi olla kun onnellinen :) kiitos <3

   Poista
 3. Trust me, et olisi halunnut tulla raskaaksi nyt yhtäaikaa hyperin kanssa. Nouseva HCG-arvo vain pahentaisi ja pitkittäisi tilannetta. Mieluummin antaa kropan toipua hyvin ja vasta sitten tehdä siirto. Olen todella onnellinen, kuinka monta alkiota te saitte pakkaseen! Siitä on hyvä lähtä PAS:ja tekemään ja toivon mukaan ei tarvitse enää toista ivf:ää tehdäkään :) Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S :) En halua edes miettiä kuinka kipeä olisin ollut jos siirto oltaisiin tehty, hrrr :S

   Poista
 4. Upea asenne! Ja hurjan hyvä saldo pakastimessa :) mukavaa kesätaukoa! Toivottavasti saat kiertopäivälaskennat ja lääkesuunnitelmat mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti tää asenne pysyy seuraavan kuukauden. Löysin myös sinun blogiisi, jään seurailemaan :)

   Poista
 5. Tolla alkiomäärällä tuskin joudut tuohon piinaan uudelleen! :)
  Toivottavasti toi nesteen imeminen nopeuttaisi paranemista. Itellä meni yhteensä varmaan kuukaus ennenku vatsan turvotus ja kivut hävisi kokonaan hyperin jälkeen. Pikaista toipumista ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla että jouduit noin kauan kärsimään hyperistä :( Olo on paljon parempi, joten tuo nesteen imeminen auttoi paljon :)

   Poista
 6. Kurja kun siirto peruuntui, mutta tuossa tilanteessa ehdottomasti oikea ratkaisu! Toipumisia <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️