tiistai 21. huhtikuuta 2015

Inssi

Inssi on tehty, fiilikset on ristiriitaiset ja väsyneet. Aamulla vietiin klo 9 miehen simpat pesuun, inssi tehtiin klo 14. Neljännen kerran tässä kierrossa lompsin käytävää pitkin, miettien samalla, että tämä on viimeinen kerta puoleen vuoteen tällä klinikalla.

Ajat olivat tyylikkäästi puolisen tuntia myöhässä. Aluksi vastaanotolla sain kuulla miehen näytteen olevan erinomainen. Lääkäri jopa pyöritteli silmiään näytteen hyvyydelle, simppoja oli pesun jälkeen 35 miljoonaa. 35 miljoonaa!!! Aamulla väsyneenä vielä katselin näytettä nokka nyrpyssä ja totesin, että näin vähän! Mies taisi huomauttaa minua tuosta kommentistani kuullessaan tästä 35 miljoonasta kaverista :D kaksosiin meillä ei enää ollutkaan mahista, vasemman puolen folli oli lakannut kasvamasta. Oikea näytti jo ovuloineen, rakkula oli lääkärin mukaan litistynyt. Simppojen ruiskutusoperaatio sattui tällä kertaa vähän, mutta mitäpä sitä ei vauvan eteen tekisi. Mietityttää tuo inssin ajankohta, onko jo liian myöhäistä, jos ovis tapahtui 24 tuntia sitten?

Juttelimme hetken vielä jatkosta. Lääkäri oli sitä mieltä, että inssejä ei kannata enää tehdä. Ivf-jono odottelee meitä seuraavaksi. Suopeasti reagoivat yksityisen puolen käyttämiseen sillä välin. Vaikka olimme jo miehen kanssa päättäneet, että ivf:ää lähdetään seuraavaksi yrittämään, tuntui silti pahalta kuulla tuo lääkärin suusta. "Teillä on jo kaksi vuotta yritystä takana, ja inseminaatiot ovat vaikeita ja pitkiä. Seuraavaksi suosittelisin ivf:ää." "Helpommat" hoidot on jätetty taakse ja matkan lopputaival voi alkaa. Vielä pitää kaksi viikkoa olla kuitenkin positiivinen.

2 kommenttia:

  1. Hienoa että pääsitte inssiin asti. Tsemppiä piinapäiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anonyymi, tsemppiä täällä tarvitaankin :)

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️