keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Lapsettomuusbiisit

Meillä kaikilla on varmaan lempibiisejä, jotka ovat tulleet tärkeiksi lapsettomuusdiagnoosin myötä. On ne sitten biisejä, jotka kertovat lapsettomuudesta, jotka muistuttavat jostain lapsettomuuteen liittyvästä tilanteesta, jotka kertovat epäsuorasti lapsettomuudesta, tai jotka lohduttavat kun on vaikeaa. Olen huomannut, että aika monikin biisi tuntuu sopivan lapsettomuuteen. Varsinkin rakkauslauluista tai kaipuusta kertovat biisit sopivat useinkin lapsettoman elämään.

Linkitän omat lapsettomuusbiisini tähän. Ne ovat saman bändin, mutta A. W. Yrjänän sanoitukset sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja ne saa lukea sellaiseksi kuin haluaa.

CMX - Siivekäs
Tämä biisi on ollut tärkein lapsettomuustaipaleellamme. En ole valinnut sitä mitenkään, mutta lukemattomien epäonnistumisien jälkeen tämä on soinut päässäni kauniina ja lohduttavana korvamatona.

CMX - Kauneus pettää
Tämä biisi kertoo mulle lapsettomana elämisestä: miten minusta on jäljellä pelkkä kuori ja koitan elää elämääni kriisin keskellä. Miten kaipaan omaa lasta, mutta samalla haluaisin unohtaa kaiken ja häipyä tästä elämästäni.

Nyt haluaisin kuulla, mitkä on teijän lapsettomuusbiisejä. Vinkatkaa omanne! :)

8 kommenttia:

Ilahtuisin kommentistasi ❤️