lauantai 11. heinäkuuta 2015

Luovutan

Käytiin eilen Ikeassa miehen kanssa ensimmäistä kertaa vuoteen. Pidin siis kyseiseen paikkaan tietoisen tauon nimeonmaan lapsiperhevaaran vuoksi. Nyt uskallauduimme syömään ja ostoksille. Sitä voisi pitää melko suurena virheenä. Syömässä katselin ympärilleni ja huokailin, kuinka paljon lapsiperheitä oli syömässä. Perheitä pienten ja vähän isompien lasten kanssa. Toinen tai kolmas vauva mahassa. Niin ne vaan sikiää. Lisäksi naisia miehensä ja raskausmahansa kanssa. Varmaankin tulevan vauvan huoneen sisustaminen mielessä. Paikalla olijoista lapsiperheitä/raskaanaolevia oli 99,8%. Me edustimme mieheni kanssa sitä 0,1% eli lapsetonta paria. Viimeisen 0,1%:n sai nuori pari, jonka tyttö ja poika olivat laittoman nuoria edes olemaan vanhempia. Ennen pidin Ikeaa lapsiperhehelvettinä, nyt katselin kostein silmin kateellisina muita perheitä. Tekisin mitä vaan saadakseni elää heidän lapsiperhe-elämäänsä.

Voisinko vaan jättää tän kaiken, hoidot ja iänkaikkisen lääkeshown kesken? Poistua takavasemmalle ja unohtaa olevani lapseton? Unohtaa jokapäiväinen suru ja ahdistus.

Voisinko vain luovuttaa?

4 kommenttia:

 1. Älä vielä luovuta<3
  Yritin keksiä tänää puuhaa veljeni kanssa jossa ei tarvisi nähdä pieniä lapsia. Lapsia ei näkynyt mutta eiköhän viimesillään raskaana oleva nainen tullu ja oli koko ajan mun nenän edessä mihin tahansa naamani käänsin -.- mutta joo ikea on kyllä niiiin lapsiperhehelvetti ettei tosikaan.
  Ei tosiaan luovuteta vielä ja toivotaan, että muutaman vuoden päästä me kävellään siellä ikean käytävillä oman pienen perheen kanssa tai edes että oltaisiin raskaana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 en ymmärrä mistä raskaanaolevia putkahtelee eteen, ihan kun ne vainois :DD

   Poista
 2. Ei missään nimessä saa vielä luovuttaa. <3 Meitä lapsettomia pareja on monta, vaikka Ikeassa ei siltä näyttänytkään! Ja niin moni onnistuu, niin miksei sitten me? :) Mutta myönnän, että munkin tekisi mieli välillä oikeasti päästä eroon tästä kaikesta, mutta onneksi ne ajatukset unohtuu nopeasti.
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :') <3 Välillä vaan tekis mieli jättää kaikki taakse ja muuttaa elämän suuntaa, mutta miten sekään muka onnistuis.. Onneks tosiaan nää hetket ei kestä kauaa, kyllä me vielä jaksetaan ;)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️