perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lisää lääkkeitä, kiitos!

Eipäs sitä lääkkeetöntä elämää kauaa kestänytkään.. Huomenna onkin jo aika aloittaa Terot, päätin syödä niitä kuitenkin normaalisti kp 15-24, koska tajusin että ollaan miehen kans lomalla elokuun puolivälissä, ja siirtoonhan olis kiva pakko päästä. Näin vuoto vois alkaa jo ennen klinikan aukeamista, koska ensimmäinen ultra oltiin ajateltu kp:lle 10-11. Homman pitäis olla suht bueno :) Tuleekohan klinikan auettua sinne kunnon yleisöryntäys, kaikki ajoittaa kuukautiset alkamaan mahdollisimman lähelle klinikan aukeemista :D

Letrozolit hain eilen apteekista. Uudet lääkkeet ahdistaa aina, tuleeko sivuoireita yms.. Onko kellään kokemusta kyseisestä lääkkeetä, onko aiheuttanu mitään oireita?

Samalla apteekkireissulla ostin purkin foolihappoa -jälleen. Niinhän siinä sitten kävi, että time's up. Kirjoitin huhtikuussa ostattuani purkin foolihappoa, kuinka meillä on 99 päivää aikaa raskautua. Muutama pillerin pyörykkä kolisee enää purkin pohjalla, eipä kuulunut iloisia perhetapahtumia meidän suunnalta vieläkään. No, josko nyt? 99 päivää aikaa, vol. 2 alkakoon!


4 kommenttia:

 1. Mä oon syöny letroja nyt muistaakseni viis kiertoa, enkä kyllä mitään erikoisia haittavaikutuksia oo tuntenu.. :) en mitään sellasta minkä olis varmuudella voinu pistää niiden käytön piikkiin.. :) mun käsittääkseni ne on aika mietoja verraten esim clomeihi.. :)

  T. A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta, helpottavaa kuulla että oot selvinny ilman haittavaikutuksia :) Joo sellasen käsityksen mäkin sain lääkärin puheista että ne olis miedompia kun Clomit.. Eli ei muuta kun napsimaan :)

   Poista
 2. Mä käytin letroja inssikierrossa ja en muuta huomannut kuin, että mulla oli kauhean kuuma koko ajan. :D Mutta en voi varmuudella sanoa, että olisi juuri noista johtunut ja lääkärikin epäili, mutta vähän erikoista se silti oli. Meillä tulisi siirto olemaan sitten elokuun loppupuolella, jos nyt kaikki menee putkeen. :)
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, en kestä noita kuumia aaltoja!! :D Mäkin sain niitä Clomien syönnistä, aiheuttaakohan Letrotkin nyt sit niitä :s Mahtavaa Mari että sunkaan ei tarvi kauempaa enää odotella!! Hurjat tsempit, elän hengessä mukana ;)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️