sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Onks pakko kirjottaa?

Blogi olis taas tänään auki ja oon nyt muutaman päivän ajan yrittänyt keksiä, mistä kirjoittaisin. Intouduin jopa kysymään mieheltäni inspiraatiota kirjoittamiseen. Miehen suora vastapallo oli: "Onks pakko kirjottaa?" Mykistyin hänen vastauksestaan.

Jäin pohtimaan, onko blogin kirjoittaminen muuttunut pakkopullaksi? Ei.

Pahentaako blogin kirjoittaminen vain tunteitani ja oloani? Ei.

Nyt on vaan yksinkertaisesti pakko myöntää, että pallo on täysin hukassa aiheiden suhteen. En keksi millään kirjoitusaiheita. Vaikka blogin kirjoittaminen ei mielestäni pahenna pahaa oloani, turha sitä kai on sitten väkisin yrittää vääntää. Varsinkin nyt, kun mieleni ei ole huono tällä hetkellä :D Saa vinkata aiheita ja toivepostauksia, jos sellaisia löytyy!

PAS:a olen kyllä odottanut ja fiilistellyt paljon, mutta pakko kai se myöntää, mitä tänään tapahtui. Olimme menossa kauppaan miehen kanssa, kun hän mainitse keskiviikosta innostuneena. Tympääntyneenä kysyin, mitä keskiviikkona tapahtuu? Unohdin t-ä-y-s-i-n tulevan siirron. Pidän tätä ehkä vaan hyvänä merkkinä :D Uskomatonta, että kaikkien pettymyksien ja odotuksen jälkeen voin unohtaa ensimmäisen PAS:mme.

Luget siis aloitin tänään Progynovan lisäksi ja täällä sitä seilataan housut mömmössä ainakin kierron loppuun. Ja toivotaan, että siitä vielä eteenpäinkin. Viikko on hujahtanut nopeasti, enää muutama päivä siirtoon. Ihanaa, muuta en voi sanoa! Rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Uskomatonta, että voit unohtaa siirron. :D Mutta ehkä tosiaan hyvä vaan! Ja hahah, housut mömmössä. :D Luget oli kyllä raivostuttava! Tsemppiä, muutama päivä enää. :)
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo uskomatonta, en ymmärrä miten sen voi unohtaa :D Luget on kyllä ihan kamalia! Ei auta kyllä valittaa kun niitten kans on tässä nyt elettävä mooonta päivää vielä :D Kiitos! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️