tiistai 29. syyskuuta 2015

Pp 13

Edelleen jatkan näillä piinapäivä -otsikoilla. En uskalla vielä muuttaa niitä :D Huomenna on tähän astisen elämän suurin päivä, kun saan soittaa klinikalle ja kertoa ilouutiset. Ajattelin kyllä kysäistä myös veritestiä, olis kiva kuulla arvo "ihan oikeesti". Ja samalla tietty saada joku varmuus tähän kaikkeen, voisin samalla lopettaa testailun.

Aamulla tein oikein kauniin liuskatestin, testiviiva oli aika vahvan punainen. Testiviiva oli selkeästi tummempi kuin eilen. Tää on niin ihmeellistä. Ennen en voinut kuvitellakaan, miltä positiivinen raskaustesti näyttää.. Nyt niiden muodostumista katselee ihan suvereenisti sivusilmällä, kun samaan aikaan ripustaa pyykkejä :D En kuitenkaan pidä niitä todellakaan itsestäänselvyyksinä, don't get me wrong. Rakastan joka hetkeä, jonka vaan saan olla raskaana.

Oireista sananen, rinnat on aika paljon kipeemmät kuin eilen. Alaselkä kenkkuilee edelleen. Alavatsassa on nyt kuplinut muutaman päivän, nyt vasta osasin yhdistää sen raskauteen :D Ihan kuin siellä poreilis lasillinen Vichyä.
Pieni tuhruttelu nosti tänään taas niskavillat pystyyn. Se ei kestänyt onneksi kauaa, ja pystyin muutenkin oleen vähän rauhallisemmin kuin eilen. Pari tuntia tästä eteenpäin tein kauniin punaisen plussan. MUTTA siis, jos en tietäisi olevani raskaana, en voisi mistään aavistaa sitä. Oireet ei oo siis niin vahvoja, että niitä jäisi kummastelemaan.

Jos huomiseen asti kaikki menee hyvin, mitä sitten tapahtuu? Onko piinapäivät ohi ja saan soittaa neuvolaan..? Mitä ihmettä täälä tapahtuu, en ymmärrä :D Saan vieläkin melkoisen huutonaurukohtauksen, kun mies sanoo mun olevan raskaana. Ei vaan mee kaaliin!

Kunpa tää hetki kestäis ikuisesti <3

6 kommenttia:

 1. Onneksi osaat nauttia, onnea matkaan teille ja toivotaan, että kaikki menee loppuun saakka hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin :) Toivon myös sulle paljon voimia <3

   Poista
 2. Mä soitin edellisessä raskaudessa heti neuvollaan kun en tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu. Tänään hoitaja sanoi, ettei ehkä itse vielä soittaisi äitiysneuvolaan vaan odottaisi varhaisultraan asti. Ja niin mä ehkä olisin muutenkin tehnyt, koska jos sattuis menemään kesken niin on maailman hirveintä soittaa ja perua aika :(
  Mutta meillähän ei mene nyt kesken! <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyh se olis kyllä niin kamalaa peruutella neuvola-aikaa :/ Mä ajattelin kyllä silti soitella neuvolaan perjantaina heti, kun saan hcg:n tietooni ja jos se näyttää hyvältä.. Tai sit viimeistään maanantaina :)

   Poista
 3. Tuot niin toivoa itselle tällä :) Meillä aika sama tilanne pcos riesana ja ensimmäinen ivf oli elokuussa ja siirtoon ei päästy kun kerättiin 26 munasolua (17 alkioa wuhuu)ja hyperi vaara. Ilman hyperiä selvittiin ja joskus parin viikon päästä päästään vihdoin pas:iin jos kaikki menee hyvin :) Toivotaan että meillä menee yhtä hyvin ja ekasta saatais heti plussa testiin.
  Onnea hirveesti ! :)
  -mh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Siis vau mikä alkiosaalis, yhden heitto meijän määrään! :D Muutenkin tosi samanlainen tilanne, eiköhän teillekin se plussa sieltä tupsahda ennenkuin huomaatkaan ;) Paaaljon tsemppiä!

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️