tiistai 22. syyskuuta 2015

Pp 6

Oon ollut niin kiireinen taas viime päivinä, ettei oo ollut aikaa a) kirjoittaa ja b) keksiä olemattomia ja kuviteltuja oireita tänne listattavaks :D Paria juttua en oo kuitenkaan voinut olla huomaamatta.

Toissapäiväni ihmetytti kovasti eräs asia. Palelin hulluna koko päivän ja illalla mittasinkin lämmöt, 37 mittarin ruutu näytti. Mitä ihmettä lämmöt on koholla lääkkeellisessä kierrossa? :D Kuuluuko se tähän? Luulin, että lämmöt kohoo aina oviksen jälkeen. Tänään tosin huomasin lämpöjen jo vähän dropanneen.

Rinnat oli eiliseen päivään asti kuin kivet. Ihan hirveen kovat ja kipeät. Tänään huomasin aamulla kipeyden hävinneen todella merkittävästi. Koko päivän onkin ollut vuoksi aika lannistuneet fiilikset.

Huomenna on "enää" viikko testipäivään. En hirveästi enää edes odota kyseistä päivää. Pelkään sitä, ja on sellanen pelko perseessä, ettei tää pas tuu hyvin päättymään.

2 kommenttia:

  1. Mulla luget nostaa lämpöä samanlailla ku ovulaation jälkeen. Sama palelu on täällä mut en tiiä johtuuko lugeista vai siitä, että ruokavalio on muutettu täysin ;o

    Toivottavasti siellä kuitenki plussataan vaikka fiilis olis mikä ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää että sullakin lämmöt nousee! Oliskohan noi Luget sit se syypää..

      <3

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️