torstai 3. syyskuuta 2015

Säätiedotus

Eilen oli taas tosi vaikee päivä, mutta suurimmaks osaks johtuen siitä, että olin kuoleman väsynyt. Olin nukkunut edellisenä päivänä huikeat 5 tuntia ja päivä meni ihan sumussa. Tuntui, että kaikki kaatuu päälle. Tiedättehän sen tunteen, kun on todella väsynyt, ja ihan joka asiasta (ja varsinkin vastoinkäymisestä) alkaa itkukohtaus?

Illalla nuokuin sohvalla ja odotin säätiedostusta tv:stä, jotta tietäisin varautua oikealaisella vaatekerroksella seuraavana päivänä töihin lähtöön. Säätiedotus alkoi ja meteorologina kaunis viehkeä nainen. Sain seurattua muutamien hassujen sekuntien ajan selostusta, kunnes meteorologi kääntyi sivuttain kameraan. Jäin tuijottamaan kuin maaninen naisen vatsanseutua.

"Onks toi raskaana?! Tekeekö mekko vaan vaikutelman pyöristyneestä vatsanseudusta, vai onko hän raskaana? Hän pitää kättä koko ajan mahansa edessä, ihan kuin yrittäisi peitellä vatsaansa.. Vai pitääkö hän sitä niinkun meteorologit yleensäkin, niillähän on toi nappi kädessä.. Ei, ihan kun hän pitäis kättä tossa tahallaan! Ei, kuvittelenko vaan, jos toi mekko onkin tollasta vähän jäykempää kangasta, joka ei laskeudu? Miten en oo ennen huomannu, että toikin on nyt raskaana! Onkohan jo monennellakin kuulla.. Siirtäis nyt ton käden!"  

En kuullut alun jälkeen sanaakaan huomisesta säästä, koska tuijotin naisen mahan seutua koko ajan ja mietin kuumeisesti, onko nainen raskaana. Vasta jälkeenpäin tajusin, kuinka sairas tuo hetki oli, ja kuinka vahvasti se vei mukanaan. Äimistelin suu ammollaan ja silmät sirrillään, että onko hän nyt raskaana vai ei. Jälkeenpäin olin todella hämilläni reaktiostani, mikä mind fuck!

No, lähdin tänään töihin kamalalla kiirellä, ilman sateenvarjoo tietenkin. Ulkona vastaan otti kaatosade ja sain viettää osan päivistä märissä vaatteissa. Seuraavalla kerralla laitan silmät kiinni ja ainoastaan kuuntelen säätiedotuksen.

6 kommenttia:

  1. Mahtava teksti! :D

    VastaaPoista
  2. Raskaana oleviin on niin vaikea suhtautua normaalisti, kun on itse tahattomasti lapseton... Tavallaan raskaana olevien näkeminen kiehtoo, mutta se myös ärsyttää, koska tulen vain vihaiseksi ja surulliseksi. Yritän olla katsomatta niitä mahoja kuin kostoksi, koska jos itse olisin raskaana, niin toivoisin muiden katsovan omaa raskausvatsaani. Säälittävää, eikö totta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo allekirjotan! Siis raskaana olevan näkeminen on niin kiehtovaa ja samalla masentavaa :o
      Ei lainkaan säälittävää Keksi, mullakin on niin kummallisia selviytymiskeinoja taistelussa vauvamahoja vastaan, etten kehtaa edes kertoo :D

      Poista
  3. Oli kyllä osuva teksti, voin tuon kuvitella täysin omallenikin kohdalle. :D Vaikka ei siinä nyt mitään hauskaa ole, kun reagoi sillä lailla toisten raskauksiin. Toisaalta on ihan kiva katsella toisten vauvamahoja, mutta kyllä siitä tosi kurja mieli tulee ja aika äkkiä joudun kääntämään katseen pois. :(
    - Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi oli kyllä niin surullisen koominen tilanne :D
      Toisten raskausmahoista tulee niin paha fiilis jälkeenpäin, mulla voi alkaa sellasen näkemisestä masennuskausikin :(

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️