keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pp 7

Siis kyllä nyt on vaihteeks aihetta taputtaa itseään olalle. Voitteko kuvitella, jouduin tarkistamaan, että mikä pp on menossa :D Tsekkasin edellisen postaukseni ja sit laskin vielä sormia käyttäen missä mennään :D Nojuu, siis pp 7 menossa! En oo näköjään stressannu tuon taivaallista meneillään olevaa kiertoo. Siis vau. Huomaan itsessäni tapahtuneen henkistä kasvua, ennen olisin varmaan tehny jo raskaustestejä ja listaillu oireita.

En koe tänään olevani mitenkään pessimistinen, en vain ehdi miettimään tätä kiertoa lainkaan. Herään väsyneenä töihin, tulen väsyneenä töistä, menen nukkumaan. En koe edes eläväni piinapäiviä. Kaiken a ja o itselleni on se, että on tarpeeksi tekemistä. Hullukshan siinä tulee, jos ei muuta kun kelaile asioita. Jos ei oo tekemistä, ei oo muuta kun aikaa miettiä/kelailla/murehtia/keksiä oireita.

Kävimme eilen miehen kanssa mielenkiintoisen keskustelun:
Hän: Miten sä oot noin rauhallinen huomisen suhteen?!
---pitkä hiljaisuus---
Minä: Mistä sä puhut?
Hän: Testipäivästä tietenkin!
...Niin, täällä me molemmat taidetaan olla ihan pihalla meneillä olevista piinapäivistä :D Let's keep it that way!

Tänään töissä kuuntelin sivukorvalla kahden mummujapappa -iässä olevan pariskunnan keskustelua. Toisen pariskunnan rouva kertoi, kuinka heidän Matti saa kolmannen lapsensa marraskuussa. Toinen rouva intoili vieressä ja kertoi, että Maijakin sai puoli vuotta sitten toisen lapsen! Kuinka ihana se pieni olikaan. Sitten jostain tuttavasta puhuttiin halveksivaan sävyyn, koska ikää jo on, eivätkä kuulemma aio hankkia lapsia! Miten musta tuntuikin, että elän aivan eri maailmassa. En tunnistanut elämää tuosta keskustelusta, eikö lapsettomuushoidot kuulu kaikkien elämään? Masennuin hetkeksi, itsehän en kykene tekemään vanhemmista isovanhempia.
Maailman suurin kummajainen itselleni on, että joku saa oikeesti 3. lapsen. Siis.. mitä? Miten joku voi saada 3 lasta? Tai: miten jollain voi mennä yhden tekemiseen näin kauan?

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun pystyt olemaan noin rauhassa ja stressaamatta! :) Voi kunpa olis kiinnittynyt. <3
  Jep, samaa kummastelen, eli miten joku voi saada kolme lasta tai vielä enemmän. Itse olen siitä ajatuksesta luopunut jo kokonaan, vaikka en nyt ehkä kolmea lasta edes haluaisikaan. Yksikin riittäisi. :/
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se yksikin olis valtava ihme :/ Sanon aina miehelle, että sitten voin alkaa uskoa ihmeisiin, jos lapsen joskus saamme.

   Oon kyllä onnellinen, että oon pystyny ottaan näin chillisti :D Toivottavasti tää seesteinen olo jatkuis loppuun asti! Kiitos <3

   Poista
 2. Mä oon nykyään kateellinen kaikille joilla on kolme lasta tai enemmän. Ensinnäkin meillä ei ole varaa lähteä yksityiselle hoitoihin. Eikä toivo ole kovin suuri edes että voisimme hoidoillakaan kolmatta saada, kun munasolureservi alkaa vedellä viimeisiään. Hoitojen jatkamisessa ei siis ole järkeä edes. Jos vähänkään suuremmat toiveet olisi, niin toki menisimme yksityiselle hoitoihin. Toisekseen ikäkin tulee vastaan. Haluan imettää mahdollisimman pitkään, enkä aio lopettaa sitä kesken sen vuoksi että pitäisi aloittaa hoidot. Kun 28-vuotiaana alettiin yrittää, niin ajattelin että hyvin ehditään "tekemään" kolme lasta putkeen lyhyellä ikäerolla. Jos nopeasti olisi tärpännyt, niin meillä olisi nyt ekaluokkalainen ja helposti siis pari nuorempaa. Mutta ei ole.

  Tiedän että nyt loukkaan niitä, jotka eivät saa yhtäkään lasta hoidoilla. Anteeksi.

  Tsemppiä loppuihin piinapäiviin! Hienoa, että pystyt irtautumaan piinailusta noin hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sun kommentissa ei ollut mitään, minkä takia loukkaantua! Ehkä ihminen ei oo ikinä tyytyväinen siihen tilanteeseen, jossa elää, vaan aina on se kuuluissa mutta. Voin hyvin kuvitella, jos joku päivä saadaan lapsi, että olisin kateellinen edelleen muille, joilla on enemmän lapsia. Itse oon aina toivonu kahta lasta. Nyt se tuntuu mahdottomalta, joten eka välietappi on se yks lapsi. Haaveillahan saa aina :D

   Kiitos! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️