tiistai 1. syyskuuta 2015

Terveisiä klinikalta

Eilisen päivän alakulo jatkuu edelleen. Tilannetta ei auttanut tippaakaan se, että postiluukusta kolahti lasku edellisen kierron ensimmäisestä ja samalla ainoasta ultrasta. 91,50€:n summa komeilee laskun lopussa. Ensin meinasin alkaa itkeä, sitten valtava raivo valtas mut. Mistä tässä nyt sit maksetaan melkein satanen? Siitä, että mun kohdalla lähdettiin täysin vääränlaiseen hoitokiertoon. Siitä, että stressasin koko lomamme ajan ja valvoin öitä miettien, tuleeko ovulaatio. Voi raivo! Mieskään ei varsinaisesti riemusta hyppinyt, kun näytin laskun. Nyt pystyn iloitsemaan meneillään olevasta hoitokierrosta entistä vähemmän, koska pöydällä oleva lasku verottaa uuteen keskittymistä. Toivotaan, että tää raivo tasoittuu edes hitusen huomiseksi.

Parin vuoden ajan naapurissamme on asunut vähän omituinen pariskunta. Muutaman kerran olen tullut kirosanat hampaiden välissä sihisten kotiin, sillä naapurin rouva ei vastaa ja katselee maata, jos hänelle moikkaa. Huomasin heidän menneen kuukauden meitä ennen naimisiin. Tänään näin heidät lastenvaunujen kanssa. Kasvoillaan niin leveät hymyt, että pelkäsin suupielten repeävän. Sillälailla sitten niin. Muut menee kyllä naimisiin ja saa lapsia, me istutaan täälä sohvalla, kun hoitokierrot menee hukkaan tai epäonnistuu. Vilkutellaan perään, kun muut lähtee hymyssäsuin kohti elämää. Koska se elämä vois koittaa meillekin? Tällä hetkellä kun en voi todellakaan sanoa eläväni.

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän ärsytyksesi. Mutta tosta luulen että tuolla klinikalla kokeillaan kaikilla aluks tota luonnollista kiertoa jos vaan ovulaatio tapahtui. Mulle sanottiin että siinä olis vähän parempi onnistumis prosentti kun lääkkellisessä kierrossa ;o mut toi on kyllä perseestä ! Ja just se ku käy turhaa ultrassa ja alottaa pahimmas tapauksessa jotain lääkkeitä -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ton kyllä teoriassa että kannattaa yrittää, jos siinä on kerta paremmat onnistumismahdollisuudetkin.. mutta odotin että hoitoja olis kuitenkin voinut suunnitella tapauskohtasesti esim. mun kohdalla, kun ovulaatio ei tuu luomusti ollenkaan. Mun hoitokertomuksissa luki pariin otteeseen että ovulaationinduktiot ja inssit ollut pitkiä ja vaikeita :( Onneks en muita lääkkeitä ehtiny siihen kiertoon syödä kun Letrot..

   Poista
 2. Huoh, voin kyllä täysin allekirjoittaa nuo sun vikat lauseet. Samat fiilikset täällä. :( Nega siis tuli, niin kuin arvelin.. Nyt vaan odottelua ja pitäis jotenkin tsempata itsensä uuteen yritykseen. Milloinkohan on meidän vuoro?
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mari, oon niin pahoillani! :( Voin vaan kuvitella, miltä susta tuntuu. Nyt vaan otat aikaa itselles ja keräät voimia uuteen yritykseen <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️