lauantai 26. syyskuuta 2015

Pp 10

Yöllä heräsin vihlovaan kipuun alavatsalla. Aamulla heräsin punaruskean Lugemömmön keskeltä. Siitä asti on alahuuli väpättänyt. Rinnoista on kadonnut viimeisetkin kipeyden rippeet. Pitäis olla mieleltään järkkynyt ihminen, jos vielä tän jälkeen uskois, että raskaus on mahdollinen. Oma uskoni raskautumiseen on tällä hetkellä 0,01%. Kovissa lukemissa mennään siis. 

Nyt ainakin viimeistään tiedän, että isoin ongelma lienee tiputtelu. Jokaisessa ovulatorisessa kierrossa tiputtelu on alkanut n. 5 päivää ennen kunnon vuotoa. Niin nytkin. Luulin, että Luget estää sen, mutta eipä näköjään. Ironista, että juuri eilen mietin tiputtelun puuttumista. Kiitos hei, sieltähän sä tulitkin! Ei kiinnosta tippaakaan jatkaa näitä lääkkeitä, ei kiinnosta mikään. 

Rentouttavasta mökkiviikonlopusta tulikin jotain ihan muuta. Nyt vaan koitan olla itkemättä muiden nähden. 

12 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla. Samoissa tunnelmissa mennään. Vuoto alkoi eilen. Ei pysy poissa vaikka lääkitys tuplana normiannokseen verrattuna. Meillä siis 3.IVF tulossa. Terveisin se jolle tehtiin 4.siirto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, oon pahoillani teidänkin puolesta :( Kaikki tuntuu niin turhalta tällä hetkellä, tyhjä olo. Paljon tsemppiä sinne <3

   Poista
 2. Voi ei! :/ Toivotaan että epätoivo muuttuisi vielä iloksi. Voimia viikonloppuun! <3

  VastaaPoista
 3. Voimia myös teille<3 Se ensimmäisen siirron pettymys on pahinta, niin kovat odotukset siinä. Itsellä alkaa usko mennä hoitoja kohtaan, että niistä juuri meille voisi olla apua. Mutta pakko vielä jaksaa yksi kierros niin ei tarvi myöhemmin katua että miksei tehty kaikkeamme. Moneenko siirtoon teillä vielä onkaan alkioita, jos selviävät sulatuksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähän oli ladattu sellaset odotukset että oksat pois :( Ehkä jatkossa kaikki on edes vähän helpompaa.. Tsempit viimeiseen kierrokseen <3 Meillä on alkioita pakastimessa vielä 17, mutta jatkosuunnitelma on viljellä niitä blastokysteiks mahd paljon.

   Poista
 4. :( voi ei , jaksamista seuraaville päiville ♡

  VastaaPoista
 5. Voi ei, olen pahoillani. :( Jaksamista ja sitten vaan uuteen yritykseen! <3
  - Mari

  VastaaPoista
 6. No voi kurjuus :( Tsemppiä teille <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️