lauantai 15. elokuuta 2015

Hermoilua

Tein testin tänään myöhemminkin päivällä, mutta en vaan saa sitä hemmetin plussaa tikkuun! Oon ihan hermona, oon jo menettäny toivoni oviksen tulemiseen. Tänään jo iloitsin, että päästään ihan varmasti ensimmäiseen pas:iin, nyt oon jo menettäny toivoni. Menee niin paljon hermot, kun kaikki aika menee ovista ja noita tikkuja stressatessa.

En ymmärrä, ennen on menny niin, että kun testit alkaa tummeta, niin sit tosi pian pärähtää plussa testiin. Nyt ei. Testit tummeni, mutta selkee plussa ei tullu. Ja koska oon testaillu ihan hulluna, huomasin että testitkin alkaa loppua. Huomenna pitää siis paniikissa hakee jostain apteekista lisää.

Siis okei, tein tänään yhden liuskatestin, jota en jääny kyttään. Sit myöhemmin, ehkä tunnin päästä, katoin testiä ja testiviiva on melkein yhtä tumma kun kontrolliviiva. Siis melkein. En nyt tiä miten tää pitäis tulkita. Oliskohan testi ollu selkeesti vaaleempi, jos olisin kattonu tuloksen 5 minsan päästä..? Sit tässä puhutaan kuitenkin niin isosta asiasta, että uskallanko ilmottaa plussasta? Oliko se edes plussa? Tää kuitenkin rahallisesti niiin iso asia, ei mikään julkisen puolen 30€, mikä tässä menis hukkaan.

Niinpä, kuten huomaatte, oon ihan hermoraunio. En tiedä enää mitä tehdä.

3 kommenttia:

 1. Mulla ei joka kerta oo ollu ihan yhtä tumma kun kontrolli viiva ja digi on silti antanu hymynaamat joten oletin ainakin, että plussa oli ja sen mukaan siirtoon mentiin. Testaa nyt vielä ja jos lähtee haalenee nii luulis sen sit plussan olleen? ;o En tiiä, vihaan noita tikkuja ja niiden tulkitsemista. Kamalaa touhua ! :(

  VastaaPoista
 2. Mulla on joskus jäänyt ovis tulematta kun oon ressannu. Viivat on tummuneet, mutta eivät olleet kuitenkaan plussaksi luokiteltavia ja sitten yhtäkkiä viiva onkin vaalentunut. Ja kun mittasin lämpöä, niin lämmötkään ei nousseet. Tää ei onneksi ollut pas-kierto. Pas:eissa aina tein digitestejä, kun h-hetki alkoi lähestyä. Sitä ennen tein liuskatestejä.

  Jos tosiaan ei selkeää plussaa tule, niin ehkä ei kannata riskeerata ja lähteä väärään aikaan siirtoon. Siinä myös hyvä syy miksi halusin lääkkeellisen pas:in, ettei tarvinnut murehtia että plussa tulee väärään aikaan tai jää tulematta. Ja tuosta ekasta lääkkeellisestä mulla sitten tärppäsikin.

  VastaaPoista
 3. Mulla ei oo toimineet noi tikkutestit tyyliin KOSKAAN. Alussa käytin niitä, en saanut koskaan plussaa testiin ja meni totaalisesti hermot. En jaksanut alkaa ostamaan kalliita digitestejä joten aloin tunnistamaan oman kehon merkeistä ovulaation. Kolmesti oon kuitenkin tullut raskaaksi joten ihan hyvin on toiminut näinkin. Ainoa mikä meinasi aiheuttaa ongelmia oli lapsettomuuslääkärillä tässä kolmannessa raskaudessa kun hän käski tikuttaa ja sanoin että mulla ne ei toiminut. Käski testata silti ja vein lopulta vastaanotolle kaikki tikut - negaa näytti. Lääkäri vaan totesi että ei voi ymmärtää mutta tulin raskaaksi siitäkin kerrasta, joten todistettavasti ovis tapahtui. PCO on siitä(kin) kenkku, että se sekoittaa noiden testien tuloksia. Tsemppiä, jospa pääsisitte siirtoon!! <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️