lauantai 29. elokuuta 2015

Kp 1, 1. PAS

Miks musta tuntuu, että oon kirjottanu ton tyyppisen otsikon ennenkin?! :D No nyt voin sanoo todellisen kp 1:en olevan täällä! Ja samalla myös todellisen ensimmäisen PAS:n! Kirjaimellisesti äsken pyyhkäisin uuden kierron käyntiin: monen päivän tuhruttelun sijaan pääsin vessareissulla näkemään rehellistä vuotoa. Aina se jaksaa yllättää, oma kroppa siis. Monesti negatiivisesti, mutta hyvä että edes muutaman kerran vuodessa positiivisesti :)

Oon niin fiiliksissä tästä, että eilinen msennuskausi ei päässyt nostamaan päätään kuin inan. Huomenna aloitan siis Progynovat. Niitä on tarkoitettu 3tabua/pvä, mahtaako olla väliä, että ottaako ne kerralla vai yks aamulla, yks päivällä ja yks illalla?

Tervetuloa kp 1! Miten jaksankaan iloita oikeista kuukautisista näin, melkein ihan herkistyn :') vaikkei kroppa taaskaan saanut raskautta aikaiseksi, on tämäkin jotain, eikö kamut? :)

5 kommenttia:

 1. Mä oon ainakin ottanu Progynovat aamulla, päivällä ja illalla. Tai oikeestaan tasan kahdeksan tunnen välein :)

  Mä edelleen odotan mun kp ykköstä. Ei meinaa millään taas alkaa vaikka merkit ilmassa on ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha tässä kolmen promille humalassa pähkäilen mutta selviäähän se reseptistäkin että tuleeko ottaa kerralla vai pitkin päivää. Eli jos on merkattu 3x1 niin kaikki kerrallaan ja jos 1x3 niin pitkin päivää ! :)

   Poista
 2. Kyllä tuollaiset yleensä otetaan mahdollisimman tasaisin välein päivän mittaan.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️