lauantai 1. elokuuta 2015

Testissä Acon ihonhoitotuotteet

*tuotteet saatu blogin kauttaSain Acolta testiin erilaisia ihonhoitotuotteita. Kasvojenhoitotuotteeksi minulle sopivaksi valikoitui +25 sarjan puhdistusvaahto, kasvovesi, silmänympärysvoide, kuorintavoide sekä yö- ja päivävoide. Tuotteet on tarkoitettu normaali- ja sekaiholle. Tuotteet ovat olleet testissä minulla nyt kuukauden päivät, ja niistä on paljon hyvää sanottavaa.

Puhdistusvaahto on pumppupullossa ja siitä on helppo annostella sopiva määrä. Vaahto jätti raikkaan ja puhtaan lopputuloksen, vaikka aluksi epäilin sen puhdistustehoa. Kasvovettä minun tulee harvemmin käytettyä, ja tämäkin tuote jätti saman lopputuloksen kuin muut aiemmin kokeilemani kasvovedet: hieman tahmean pinnan iholle. Silmänympärysvoiteen koostumus miellytti kovasti ja se pääsee varmasti jatkossakin ihonhoitorepertuaariini.
Yövoide lunastaa sen, mitä lupaakin: rasvaisen, hoitavan yövoiteen. Kesäkäyttöön se oli iholleni liian rasvaista, mutta +25 -sarjan päivävoide oli mukavan kosteuttava, mutta samalla kevyt. Kuorintavoide oli hellä mutta tehokas, ja jätti ihon sileäksi.

+ kauniit ja raikkaat pakkaukset
+ todella riittoisat tuotteet

- tuotteiden tuoksu alkaa ehkä pidemmän päälle etoa
- kasvovoiteet voisivat olla tuubeissa, sormin ottaminen saattaa levittää bakteereita

Lisäksi pääsin testailemaan rajoitetun ajan myynnissä olevaa ACON:n vadelman ja raparperin tuoksuista suihkugeeliä ja vartalovoidetta. Näiden tuotteiden tuoksu on varmasti ne, mistä muistan kesän 2015!

+ vartalovoide imeytyy iholle yhtä nopeasti kuin lupaakin
+ suihkugeeli vaahtosi sopivasti
+ ihana tuoksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kommentistasi ❤️