keskiviikko 12. elokuuta 2015

Testailua

Ovistesti ei näyttänyt vielä tänäkään aamuna plussaa. Huh! Testailen kuitenkin aamun lisäksi vielä myöhemmin (kohta), jotta en vaan missaa plussaa. Tai no, nyt missaisin sen mielelläni. Plussa ei saa siis tulla päivemmällä eikä huomenna. Jos selviän perjantaihin plussatta, niin oon varmaan maailman onnellisin nainen. Mieskin yrittää elää niin suloisesti hengessä mukana, kun kerron hänelle mietteitäni :D

Voi apua että pelottaa, että miten tässä käy.. Huomenna lähdemme miehen kanssa pienelle hermolomalle ennen miehen töiden alkamista ja juhlistaaksemme merkkipäivää. Ovistestit ja pissapurkki mukaan, check!

Kuva ottamistani testeistä, olkaa hyvä. Älkää hämääntykö kauniisti käsialasta.
Ja kyllä, mietin ihan samaa! Miks ihmeessä kp:n 11 iltana testiviiva on ollu noin tumma?! Jos en olisi ollu just tuona päivänä klinikalla ja saanut tietää rakkulan olevan vasta 14 mm, olisin pomppinu innoissani ovulaation olevan ovella. No, tuon tuloksen maanantaina saatuani alkoi testipaniikki. Näin seuraavana yönäkin unta siitä, että etsin hyviä ovulaatiotestejä ympäri maita ja mantuja. Tiistaina hainkin apteekista lisäksi kunnon testejä. Halpiksilla on ehkä hyvä testailla useemmin ja sit varmistella kalliimmalla. Saan ainakin jonkinlaisen mielenrauhan.

2 kommenttia:

  1. Jeijjee! Nega! - harvoin pääsee tuulettamaan tämmöstä näissä blogeissa! :D

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️