sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ilouutinen?

Eilen jo kertoilin lukeneeni keskustelupalstoilta listauksia oireista oviksen jälkeen. Samalla bongailin aika... sanotaanko että jänniä reaktioita siihen, kun tyypit piinailee raskaustestin tulosta tai huomaa olevansa raskaana. Idea tähän postaukseen tuli Ellulta, joka kysyi multa Liebster Award -haasteessa, että miten reagoisin, jos testi näyttäisi joku kaunis päivä plussaa. Tahattomasti lapsettoman reaktiot yritysprosessin aikana ja plussan pärähtäessä testiin saattaisivat olla VÄHÄN erilaiset kuin tosta vaan paksuks pamahtavan!
Nää kommentit tuntu kaikessa neutraliudessaan niin hauskoilta, vilpittömiltä jopa. Itselleni positiivinen raskaustesti olis maailman suurin ja utopisin ilouutinen, nää oli kerrottu "tosta vaan", niin kuin viikon ostoslista :D Itseäni nauratti nämä kommentit kovasti, toivottavasti teitäkin :DPiinailijat:

Odottavan aika on muuten pitkä!

Meikkä nyt sit luopuu haaveilusta ja päänvaivaamisesta asialla.

On tää kummaa

On ollut kärsimätön olo ennen kuin testin voi tehdä kun on halunnut varmistuksen tuntemuksille...Plussanneet:

Tänään töistä tullessa hain testin ja plussaa näytti!! :) Nyt vaan toivomaan parasta.. 

Minä tein myös eilen plussan.

Plussasin eilen!!!

Joululahjaplussa Lähetetty kuva 

viides viikko ilman e-pillereitä ja tänä aamuna näytti plussaa

Tänään tein vielä kolmannen testin ja siinäkin luki Raskaana.. Hui :)

Plussahan on jo puoli voittoa!! 

Testin uskalsin tehdä 2 viikkoa tulevien menkkojen jälkeen, kun niitä ei tullut. Vähänkö olin vihainen miehelle! Hän vain hymyili onnellisena ja sanoi että nyt meitä ei erota mikään! 

mulla on molemmista ollu heti sellanen olo että nyt todellakin tärppäs ja muutenkin tosi varma fiilis.

Tunne vain, että nyt on jotain ihmeellistä tapahtunut! Ja hellyyenkipeäkin olin. Kokoajan piti miehen silitellä. <3

sit tuli semmoinen fiilis että käyppä nyt apteekissa vielä hakeen raskaustesti

onneksi oli sitten raskaustesti positiivinen niin sain mielenrauhan
..ei voi muuta sanoo kun


8 kommenttia:

 1. Heh, mahtava postaus, minä ainaki nauroin :'DD

  VastaaPoista
 2. Itselläni reaktio plussaan lapsettomuuden jälkeen on ollut varovaisen toiveikas eikä mitenkään ylitsevuotavan riemukas tai tunteellinen niin kuin olin luullut. Plussa on kuitenkin vasta alku, siitäkin on kokemusta että se ei vielä tarkoita mitään pysyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo on, eihän plussa vielä vauvaa tarkoita. Itselle se plussa kyllä melkein jo riittäisi, koska ikinä en oo ollu raskaana ja tällä hetkellä pelkään etten voi edes tulla raskaaks :/

   Poista
 3. :DD "Minä tein myös eilen plussan" Miten joku voikaan saada asian kuulostamaan näin arkipäiväiseltä :O Kuin joku kertoisi että joo, mekin haettiin eilen kaupasta sitä tarjouskahvia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä!! :'D ei sillä, mäkin haluaisin kuulla, miten noita plussia "tehdään" :D

   Poista
 4. Minä itkin hillittömästi onnesta kun tein elämäni ensimmäisen positiivisen raskaustestin. Menin miehelle näyttämään ja hän tietenkin luuli että testissä on yksi viiva ja melkein alkoi jo lohduttaa. :D Olin ehtinyt vajaan neljän vuoden yrityksen aikana käydä jokusen kerran läpi, miltä positiivinen raskaustesti tuntuisi. Yhdessäkään kuvitelmassani en itkenyt.

  Tämä eka raskaus päättyi tuulimunadiagnoosiin. Sen raskauden testaamista en muista, joka päätyi esikoisemme syntymään. Oireet olivat olleet useamman päivän ennen testiä aika voimakkaita, joten testi lähinnä vahvisti epäilykset. Se oli lähinnä sellainen jes, tiesinpäs ja olisin lähinnä ollut järkyttynyt mikäli olisi ollut nega. Toki sen muutaman kuukauden takaisen tuulimunaepisodin jälkeen olin kauhusta jäykkänä puoliväliin raskautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi ei mies raukkaa, ehti melkein jo järkyttyä :D Varmasti tuulimuna jättää kamalat arvet, en osaa kuvitellakaan :( <3
   Mäkin oon paljon miettiny miltä mahdollinen plussa tuntuis.. Varmastikaan oikea tilanne ei menis lähellekään sitä, mitä kuvittelen.

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️