torstai 13. elokuuta 2015

Testing, testing

Eilen testailin vielä pari negaa ovistikkuihin. Tänä aamuna testi oli _edelleen_ negatiivinen. Huh kuinka helpottunut olin! Tarviiko enää edes testata? Itse oon tottunut tikuttaan ovista pari kertaa päivässä. Siks hämmennyinkin, kun lääkäri sano maanantaina ultrassa, että "koska oot tänään jo testannu ja näytti negaa niin..". Eli käsitin, että koska olin jo testannut maanantaina aamusta, niin ei tarvi enää testata sinä päivänä. Hmm.. Tuntuu että sekoon kohta näitten testailujen kans, en taida puhua miehellekään mistään muusta kuin ovistikuista :D Enkä kyllä näytä tännekään sen pahemmin mistään muusta kirjoittavan.. Välillä en kuule lainkaan, mitä mies sanoo, koska mietin niitä hemmetin ovistikkuja koko ajan.

Eilen illalla bongasin jonkinlaisen limatulpan ja panikoiduin. Ensimmäistä kertaa pariin vuoteen bongasin tosi vähäistä, mutta kuitenkin ihan ilmiselvää ovislimaa, vau :O Oltiin siinä taas jännän äärellä ja ihmeteltiin kehon toimintaa.
Jos ovistesti näyttää vielä tänään plussaa, oon kyllä suht katkera. Ei yksinkertasesti voi olla niin huono tsäkä, että siirron onnistuminen jää muutamasta hassusta tunnista kiinni. Ei vaan voi, edes mulla.

Samalla kun spekuloin ovistikkuja, puhuttiin miehen kanssa villejä. Jos ovis tuliskin nyt "liian aikasin" ja siirto venyis taas seuraavaan kiertoon, pääsisimme hyödyntämään oviksen silti keskenämme. Taas tulee niin kummallisia muistumia viime vuodesta, kun hyökkäsin Clomihuuruissa miehen kimppuun ovisplussan ilmestyttyä. Huh, kuinka pakonomaista toimintaa seksin harrastaminen onkaan ollu. Eipä oo ikävä niitä aikoja.
Tää lapsettomuustaipale tuntuu olevan koko ajan tällaista edestakas soutelua. Kesäkuun punktion jälkeen ajattelin, että huh, kuinka iso askel otettiin eteenpäin. Mutta nyt jos ovis pullahtaakin tänään esiin, niin mennään taas taaksepäin..

Tänään otamme suunnan kohti Viroo, edessä muutama päivä paniikinomaista tikuttelua rentoutumista!


12 kommenttia:

 1. Noi ovistestit on paholaisen keksintö, minusta :D Mä en oo digitaaliseen koskaan saanut sitä hymynaamaa, vaikka oisin todistetusti ovuloinut. Ja tikkujen tulkinta sitten ... Mä olen varma että meillä meni yksi PAS luomukiertoon pieleen ihan ovistikutteluongelman takia ja siirto tehtiin väärään aikaan. Jos vielä PAS tehdään niin en suostu muuhun kuin lääkekiertoon. Meillä tuli epäonnisen tuoresiirron + PAS jälkeen ylläriluomu+, nyt odotellaan miten se tässä etenee. Muutama alkio on pakkasessa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ovistestit todellakin on! :D Tikkujen tulkinta on kyllä haastavaa, jos se ei näytä selkeesti positiivista.. Mulla onneks ne on yleensä näyttäny tosi selkeen plussan. Lääkekiertoo aion mäkin tän jälkeen vaatia, ei tätä piinaa kestä kukaan..
   Siis vau, paljon onnee luomuplussasta, ihana kuulla tollasiakin tarinoita!! <3 Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuu asti <3

   Poista
  2. Kiitos, ei tässä vielä hirveästi uskalla hehkuttaa kun on keskenmenojakin taustalla mutta eihän se auta kuin odottaa ja katsoa :) Sitten asia on tietty vähän eri jos tikut näyttää selvää plussaa, mulla nekin on aina olleet sinne päin vaikka todistetusti ovulaatio olis tapahtunut. Puhumattakaan siis siitä h...tin hymynaamasta :D Mutta nythän kaikki näyttää teillä tosi hyvältä, ovis ei ehtinyt tulla liian aikaisin ja pääsette mitä todennäköisimmin siis siirtoon ensi viikolla.

   Poista
 2. Mulla kävi just sillon kun viikonloppu tuli esteeks nii sillee et sain plussan tikkuun joskus illalla klo 22 aikaan. Jos olis tullu muutama tunti myöhemmin ni oltais päästy viikonlopun jälkee siirtoo -.- tosi ärsyttävää ! Toivottavasti sulle ei yhtä huonoo tuurii oo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää?? Eikä, toi on jo liian julmaa :( Veikkaa mulla käyvän samoin, mutta toivotaan parasta..

   Poista
 3. Se on nyt nega, piste. On aika nojata taakse ja relata! Vieköön Viro kaikki hoitoaatteet, ja tuokoon tilalle romantiikkaa, kumppanuutta, naurua ja tietenkin hyvää ruokaa. Nautiskele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nega se oli vielä kun äskenkin testasin, enää en tänää testaa :) Kiitos ihanainen, teen just niin kun sanoit <3

   Poista
 4. Mulle lääkäri sanoi että paras aika testata on klo 14 iltapäivällä. Aamulla ei ole missään tapauksessa hyvä aika, eikä ainakaan aamupissasta. Mulla on kyllä digitestit näyttäneet hymynaamaa kahtena peräkkäisenä päivänä. Kerran olin testannut aamulla klo 10 maissa ennen lääkäriaikaa ja näytti negaa. Lääkäri sanoi että ei tarvi enää sinä päivänä testata uudelleen ja testasin kuitenkin. Näytti hymynaamaa ja testasin varmuuden vuoksi vielä seuraavanakin päivänä että oltaisko missattu ovisplussa, jos en olis enää testannut edellispäivänä uudelleen. Näytti vielä silloinkin plussaa. Mentiin kuitenkin siirtoon sen ekan plussan mukaisena päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 12 jälkeen mäkin oon tottunu vähän vähemmän stressaavissa kierroissa testaan :D
   Ai sulla näyttää useena päivänä plussaa! Mulla se on aina vaan yhden päivän, seuraavana se on jo kadonnu :O Ehkä siks oonkin näin järkyttävä tikuttelija :D

   Poista
 5. Kivaa reissua! :) Koita rentoutua! Mulla on huomenna toinen ultra ja nyt pitäis punktiopäivän sitten varmistua..
  - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mitä ultrassa kerrottiin?? Jännään sun puolesta täällä :D

   Poista
  2. Maanantaina punktioon! Ja rakkuloita oli paljon, eli lievä hypeririski on. Mutta täytyy vaan toivoa, että kaikki menee hyvin. :) Huh huh, kyllä jo pikkasen hermostuttaa. :D
   - Mari

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️