tiistai 18. elokuuta 2015

Seuraava sivu

Maanantaina olin suunnitellut soittavani klinikalle heti aamusta ja kysyä apua, mitä tässä kierrossa kannattaa tehdä. Pyörin ja hyörin koko yön ja näin untakin tästä säätämisestä. Kun heräsin aamulla, olin niin väsynyt henkisesti ja fyysisesti, etten jaksanut oikeasti enää välittää paskaakaan. Paskat tästä kierrosta, paskat ovulaatiotesteistä, paskat PAS:sta. Sanoin itselleni, että nyt saa riittää.

Päätin luovuttaa.

Käänsin kylkeä ja nukuin makeasti melkein klo 13 asti päivällä. Ja sen koomin tää kierto ei mua enää vaivannut. Vietin ihanan päivän miehen kanssa tekemäämme reissua hypetellen. Naureskelin ja hymyilin sydän hykerrellen. Unohdin sen kamalan stressin ja ahdistuksen. En ymmärtänytkään, että meneillään oleva kierto stressasi niin paljon.

Tänään päätin hankkiutua tästä kierrosta lopullisesti eroon. Soitin klinikalle ja pyysin seuraavan PAS:n lääkkeelliseksi. Olimme tästä hoitajan kanssa täysin samaa mieltä. Olimme keskustelleet miehen kanssa, milloin pääsisimme käymään klinikalla seuraavan kierron suunnitteluun. Yllätyksekseni käyntiä siellä ei tarvittu. Hoitaja lupasi laittaa lääkärille pyynnön, että hän tekee suunnitelman seuraavasta kierrosta ja lähettää sen reseptin kera postitse. Tieto huojensi valtavasti. Kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Olen todella tyytyväinen päätökseeni. Olen ylpeä, että päätin hankkiutua tästä kierrosta eroon. Olisin stressannut mahdollisen siirronkin jälkeen sydän syrjällään. Olisin stressannut vielä seuraavat 2 viikkoa kuin hullu. Tein mielestäni oikean päätöksen. Ensimmäinen PAS tulee tapahtumaan paljon varmempaan kiertoon. Jokainen planeetta tulee oleen oikeessa asennossa silloin, toisin kuin nyt tässä kierrossa. Edessä on hieman odottelua, mutta sitä helpottaa reissu landelle. Aion nauttia ihanista kesäisistä päivistä ja nauraa sydämen kyllyydestä.

4 kommenttia:

 1. Uskon että päätös oli ihan oikea. Vaikka pas siirtyminen on turhauttavaa, olisi tyhmää tuhlata 800-1000e ja vielä pahempaa, ehkä se paras alkio jos ovulaatio ja siirtoajankohta on epävarma. Lääkkeellinen kierto on paljon vähemmän stressaava ja onnistumis% vähintään yhtä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Yli 800 euron maksaminen olis ollu järjetöntä näin epävarmassa tilanteessa. Nyt vaan kohti lääkkeellista kiertoo :)

   Poista
 2. Varmasti oikein hyvä päätös! Itsellänikin väheni selvästi stressi, kun siirryttiin luomukierrosta lääkkeelliseen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla! Kyllä tää varmaan olikin oikee päätös :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️