perjantai 14. elokuuta 2015

Vielä siitä testailusta..

Ja sama laulu jatkuu..

Ovisplussa ei pärähtänyt eilenkään tikkuun HUUH! Testailin päivällä ja illalla vielä (vaikka lupailin että en enää testaa :D) ja negaa näytti <3

Tänään tein aamulla ja äsken testit, koko ajan viiva tummenee. Ei voi olla totta, me päästään sittenkin tässä kierrossa siirtoon! Soittelin klinikalle äsken ja kerroin ilouutiset. Kerroin, että positiivista en oo vielä saanut, mutta vahvasti veikkaan sen tänään saapuvan <3 Klinikalta kerrottiin, että jos plussa tulee tänään, niin aloitan Luget sunnuntaina ja maanantaina olis siirto. Elämäni ensimmäinen PAS. Vau! Jos plussa taas tulee vasta huomenna, niin sitten soittelen klinikalle maanantaina ja siirto menis tiistaille.

Oon niin älyttömän onnellinen, että kroppa toimi kerrankin esimerkillisesti <3 Täydellinen ajoitus, well done :) Vaikka oon todella onnellinen, en silti malta odottaa, että saan lopettaa tän helkutin tikuttelun :D Suht hermoja raastavaa touhua, mutta ehkä tää on just sen arvosta. Tikuttelua ei taida olla jäljellä enää paljoakaan ;) Nyt voin jo melkein huokasta ja nauttia loppulomasta!3 kommenttia:

 1. Oi ihanaa <3 nyt sit toivotaan, että olis ensimmäinen ja tällä erää viimeinen pas edessä ;) <3

  VastaaPoista
 2. Hienoa <3 Minulla PAS tiistaina :) Toivotaan että kaikki menee hyvin meillä molemmilla!

  VastaaPoista
 3. Jee hyvä hyvä, kun siirto edessä!! :) Meidänkin kohdalla toivottavasti onnistuu tuoresiirto ensi viikolla. :)
  - Mari

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️