keskiviikko 26. elokuuta 2015

Odottamaton vierailu

Myöhään eilen bongasin jotain, mitä en osannut ihan vielä odottaa -punertavaa vuotoa! Kuukautiset taitaa ollakin jo ovella, ja hyvä niin!

Vaikka en piinaillut, en tehnyt raskaustestejä yms., en vaan voi olla ajattelematta, miksi meillä ei tärppää luomusti? Pakkanen on täynnä alkioita, mutta tekeekö niillä mitään? Jos pystymme luomaan keskenämme miehen kanssa samanlaisia alkioita, joita pakkanen on täynnä, miksi en oo raskaana jo? Joudunko taas vuotamaan alkion, joka ei jostain syystä tarraa kiinni?

Tänään oon myös havahtunut tähän suht vakaaseen mielentilaani. Kun selvisin tästä pettymysten ja stressaamisen kierrosta, pääsin autuaaseen tilaan. Oon odottanu innoissani tulevaa siirtoo. Samalla kuitenkin tajusin, että tästä ei oo enää paluuta. Jos ensimmäinen siirto tuottaa negan, romahdan varmaan aika pahasti. Jos siirtoja joudutaan tekeen useita, miten kestän sen? Me ei olla ennen oltu tän lapsettomuushoitohistorian näin konkreettisen asian äärellä. Se pelottaa, mutta samalla en jaksais odottaa enää hetkeekään. Ihan kun ne hoidot alkais nyt vasta.

Kuukautiset, otan sinut avosylin vastaan, mutta samalla toivon, ettet vieraile tämän kuukauden jälkeen meillä vuoteen.

6 kommenttia:

 1. En kyllä kans ymmärrä, miksei raskaudet ala :(

  Tervetuloa täti! Uusi kierto, uudet mahdollisuudet. Plussatuulia ja vauvapölyjä ja tarrasukkia ja hitto tähdenlentoja nyt vaan niin, että korvista pursuaa! ;)

  VastaaPoista
 2. Sehän on se suuri mysteeri, että miksi maailmassa tapahtuu niin paljon vahinkoja ja sitten ne, jotka ihan tosissaan haluavat, eivät millään tule raskaaksi.

  Siihen kannattaa vaan asennoitua heti niin, että niitä toistoja mahdollisesti vaaditaan. Toki joillakin tärppää heti ekasta, mutta varmaan useimmilla vaaditaan useampi siirto. Se on vaan niin sattumankauppaa, miten se yksilö kullakin kerralla selviää sulatuksesta ja kuinka lähtee jakautumaan ja tarraako kiinni. Kun kaikki olosuhteet osuu kohdalleen sopivasti, niin raskaus voi alkaa. Joskus joku heikkokin alkio voi yllättää ja joskus taas vaikka kuinka priimaa laatua olisi, niin ei sitten millään. Elämän alku on aivan suunnattoman suuri ihme ja vasta hoitojen myötä sen ihan tosissaan ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, niinpä.. Kyllä tässä niin paljon on tullu tota elämän epäreiluutta mietittyä ja MIKS joka alkionsiirto/inseminaatio yms. ei tuo plussaa testiin :(
   Yritän kovasti asennoitua siihen, että joudutaan mahdollisesti tekeen monta siirtoo, kovin vaikeeta se vaan on :(

   Poista
 3. Hyvä, kun uusi kierto jo alkamassa ja toivottavasti pääset pian säkin piinailemaan! <3

  Mäkin olen jotenkin ollut siinä ajatuksessa, että useimmilla ei heti ensimmäinen siirto tai hoito vielä sitä tärppiä tuo. Täällä vielä piinaillaan, mutta on vähän huono aavistus.. Ja kauhea pettymys se nega sitten kyllä tulee olemaan. :( Mutta toivottavasti siinä tapauksessa päästään pas:iin mahdollisimman pian ja sit vaan tarvittaessa uutta hoitorumbaa. Täytyy vaan koittaa jaksaa jatkaa.
  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottaa niin paljon, kun oon ladannu aika isot odotukset ekaan siirtoon..
   Paljon Mari jaksamista, koita pitää hyvää fiilistä yllä, ties mikä lopputulos sieltä saattaa tulla ;) <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ❤️